CIJENA PJESKARENE FOLIJE ZA STAKLO

Želite li oslikati izlog ili brendirati staklene površine unutar poslovnog prostora, a istovremeno stvoriti prostor diskrecije pjeskarena folija za staklo je idealna za vas.

Pjeskarena folija za staklo nam omogućuje neograničenu kreativnost jer na nju možemo printati željeno vizualno rješenje, a možemo je i konturno izrezivati u različitim oblicima. 

Pjeskarena folija za staklo se može aplicirati i sa vanjske i sa unutarnje strane stakla, te njezinom primjenom nećemo totalno blokirati ulazak prirodne svjetlosti. Vizual koji se nalazi na pjeskarenoj foliji biti će vidljiv sa obje površine stakla s tim da će intenzitet boja i sama reklama biti vidljivija sa vanjske strane folije. 

Cijena pjeskarene folije za staklo je u rasponu od 140,00 do 180,00 kn/m2, te ovisi o tome radimo li print i konturno izrezivanje folije ili koristimo bazični izgled folije bez dorade.

Ukoliko se odlučite za primjenu pjeskarene folije za staklo bez printa na nju preporučamo da se ona postavlja sa unutarnje strane izloga radi zaštite folije i produljenja njenog vijeka trajanja.

Još jedna prednost pjeskarene folije za staklo je da ona ne gubi svoju funkciju i efekt reklame na izloga u trenucima kada je upaljeno svijetlo u prostoru, a vani je noć, što se događa kod prozorske rupičaste grafike. Uvijek imate osiguran prostor diskrecije i vidljivu reklamu na vašem izlogu.

Prilikom kreiranja vizualnog rješenja i načina na koji ćemo izrezati pjeskarenu foliju za staklo uvijek uzimamo u obzir potrebe klijenata, te se detaljno upoznajemo sa izgledom samog prostora, te efektima koje klijent želi dobiti korištenjem pjeskarene folije, te pronalazimo najbolje rješenje prilagođeno svakom klijentu i prostoru.

Svaki naš klijent sa pjeskarenom folijom za staklo želi svoj prostor učiniti ljepšim, vidljivijim i ugodnijim za svoje djelatnike i posjetitelje, te upravo zato naš tim daje podršku od savjetovanja, grafičke pripreme do same izrade i montaže. S nama vaš projekt postavljanja pjeskarene folije na staklo je ugodno putovanje koje kratko traje, ali ostvaruje željeni rezultat koji je odmah vidljiv.

Javite nam se na: info@vidime.hr i zajedno ćemo vaše staklene površine pretvoriti u ogledalo vašeg brenda.

CIJENA PJESKARENE FOLIJE ZA STAKLO
savjetujemo

Saznajte više i lako odaberite

Savjetujemo vas kako urediti prostor, najbolje iskoristiti površine i koje materijale
odabrati obzirom na željeni rezultat.

Cijena-oslikavanja izloga
CIJENA OSLIKAVANJA IZLOGA
OSLIKAVANJE IZLOGA
NALJEPNICE ZA IZLOG
prozorska-grafika
PROZORSKA GRAFIKA
OSLIKAVANJE PROZORA
prozorska-grafika-cijena
PROZORSKA GRAFIKA CIJENA
folije-za-izloge
FOLIJE ZA IZLOGE
REKLAMNE NALJEPNICE ZA IZLOGE
folije-za-izloge-cijena
FOLIJE ZA IZLOGE - CIJENA
OBLJEPLJIVANJE-IZLOGA (2)
OBLJEPLJIVANJE IZLOGA
izrada-prozorske-grafike
IZRADA PROZORSKE GRAFIKE
reklama na izlogu
REKLAMA NA IZLOGU
reklamne-folije-za-stakla
REKLAMNE FOLIJE ZA STAKLA
cijena-rupicaste-folije-za-staklo
CIJENA RUPIČASTE FOLIJE ZA STAKLO
pjeskarena-folija-za-staklo-cijena
CIJENA PJESKARENE FOLIJE ZA STAKLO
reklamna-folija-za-izlog
REKLAMNE FOLIJE ZA IZLOGE
folije-za-oslikavanje-izloga
FOLIJE ZA OSLIKAVANJE IZLOGA
cijena-folije-za-oslikavanje-izloga
CIJENA FOLIJE ZA OSLIKAVANJE IZLOGA
imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER