O nama

STRUČNJACI ZA TISKANU
VIZUALNU PROMOCIJU

Mi smo specijalizirana tvrtka za tiskanu vizualnu promociju.

Vjerujemo da je vizualna promocija ključna za uspješno poslovanje i može biti dostupna svima. Stoga je naša svrha da podržimo poduzetnike da se vizualno izraze i dopru do svojih kupaca na optimalan način.

S našim iskustvom, znanjem i profesionalnošću već dugi niz godina uspješno podržavamo naše klijente u području vizualne promocije. Želimo biti prepoznati kao ključan partner za tiskanu vizualnu promociju.

1Artboard 1 copy 20

KVALITETA


Stremimo biti izvrsni u onome što radimo što se odražava u korištenju najkvalitetnijih materijale i opreme, kontinuiranoj edukaciji, praćenju trendova u industriji te dugogodišnjem iskustvu, stručnosti i znanju koje dijelimo sa vama.

1Artboard 1 copy 17

PODUZETNIČKI DUH

I sami smo poduzetnici i razumijemo koliko je važno moći prepoznati i iskoristiti sve prilike i resurse za unapređenje poslovanja.

I zato su nam vaši ciljevi i poslovanje u prvom planu i razumijemo da vam je važno dobiti najbolje i najoptimalnije rješenje za svoju investiciju.

1Artboard 1 copy 18

POUZDANOST I POSVEĆENOST KLIJENTIMA

Poštujemo dogovore i rokove jer znamo koliko je to važno. Možete se osloniti na našu stručnost, profesionalnost i posvećenost koju naši dragi dugogodišnji klijenti prepoznaju i cijene. Spremni smo uvijek saslušati i razumjeti vaše poslovanje kako bismo vas savjetovali i ponudili optimalna rješenja prilagođena vašim potrebama.

1Artboard 1 copy 19

ČOVJEK U FOKUSU

Kod nas ćete se uvijek osjećati dobrodošlo!

Važna nam je ljudskost, integritet i dobronamjernost i tako se odnosimo prema klijentima, partnerima, dobavljačima i našem timu.

NAŠ NAČIN

Razumijemo što vam treba za uspješno poslovanje, jer smo i sami poduzetnici.

Smatramo da kvalitetnom vizualnom promocijom na
jednostavan, povoljan i dojmljiv način možemo
doprijeti do svojih kupaca.

I zato će vam naša cjelovita tiskana vizualna rješenja
omogućiti da vaše poslovanje bude vidljivije.

IZVODIMO CJELOVITA RJEŠENJA

Nudimo cjelovitu uslugu tiskane vizualne
promocije kako bi vaše ideje jednostavno
pretočili u stvarnost.

 

Savjetujemo vas kako najbolje iskoristiti površine izloga ili poslovnog prostora, kao i koji materijali najbolje postižu željene rezultate.

Pripremili smo za vas i bogatu bazu fotografija, te zajedno s vama kreiramo najbolja rješenja, koja vizualiziramo kako bismo vam olakšali odluku, te grafički pripremimo za tisak.

Važan dio procesa je detaljna i pažljiva izmjera površina, kako bismo osigurali preciznu montažu i reprezentativno brendiranu površinu.

imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER