NALJEPNICE ZA IZLOG

Uredite vlastitu staklenu površinu naljepnicama za izloge i učinite se vidljivijima.

Široka paleta naljepnica za izloge prilagodit će se potrebama i željama svakog klijenta.

Naljepnice za izloge mogu prekriti cijelu staklenu površinu izloga ili samo djelomično, a to ovisi o tome koliko želite biti zaklonjeni od pogleda prolaznika. Neovisno koju varijantu naljepnica odaberete efekt brendiranja neće izostati.

Puna naljepnica sa vizualnim rješenjem pružit će vam efektnu reklamu, te će vas zakloniti od pogleda prolaznika, ali će istovremeno spriječiti vaš pogled prema van, te oduzeti ulazak prirodne svjetlosti u prostor. 

Vrlo sličan efekt dobit će te i sa pjeskarenom naljepnicom, ali će te kod nje imati prikaz vizualnog rješenja i sa unutarnje strane, samo zrcaljeno.

Prozorska rupičasta grafika se koristi za kompletno oslikavanje izloga, te omogućuje prolazak svjetlosti i vidljivost iznutra prema van. Ona nam omogućava da kreiramo vizualno rješenje sa punim prekrivanjem površine, ali takva vrsta naljepnice gubi svoj vizual u večernjim satima kada je u prostoru upaljeno svjetlo, te se u tom trenutku omogućava i pogled u prostor prolaznicima.

Naljepnice za izlog mogu biti rezane u različitim oblicima, te se koristiti za logotipove, slogane i ostale natpise i to u željenim bojama. Takve konturno rezane naljepnice za izlog omogućavaju pogled izvana prema unutra i obrnuto, te su idealne za prostore koje želite brendirati, ali se ne želite zakloniti od pogleda.

Naljepnice za izlog se dodatno laminiraju što produljuje vijek trajanja, te štiti boju od blijeđenja, a sam vizual i naljepnicu od mogućih mehaničkih oštećenja.

Svaka naljepnica za izlog, neovisno o vrsti koju odaberete će postići svoj željeni efekt, a to je učiniti vas prepoznatljivim, istaknuti vas od konkurencije, te privući poglede i korake prolaznika. 

Važno je iskoristiti naljepnice za izlog za promociju na vlastitoj površini, a uz našu pomoć svoj će te izlog brzo i jednostavno iskoristiti za isticanje svojeg brenda i ponude.

Koju vrstu naljepnice za izlog i na kojoj površini odabrati? Ne trebate razmišljati jer ćemo vas savjetovati, vizualno vam na našim projektima pokazati moguća rješenja i olakšati vam odabir. 

Kroz naše pakete i cjelovitu uslugu vaše ideje brzo i jednostavno pretočit ćemo u stvarnost, a vaš izlog pretvoriti u jumbo plakat.

naljepnice za izloge
naljepnice za izlog
naljepnice za izlog
savjetujemo

Saznajte više i lako odaberite

Savjetujemo vas kako urediti prostor, najbolje iskoristiti površine i koje materijale
odabrati obzirom na željeni rezultat.

Cijena-oslikavanja izloga
CIJENA OSLIKAVANJA IZLOGA
OSLIKAVANJE IZLOGA
NALJEPNICE ZA IZLOG
prozorska-grafika
PROZORSKA GRAFIKA
OSLIKAVANJE PROZORA
prozorska-grafika-cijena
PROZORSKA GRAFIKA CIJENA
folije-za-izloge
FOLIJE ZA IZLOGE
REKLAMNE NALJEPNICE ZA IZLOGE
folije-za-izloge-cijena
FOLIJE ZA IZLOGE - CIJENA
OBLJEPLJIVANJE-IZLOGA (2)
OBLJEPLJIVANJE IZLOGA
izrada-prozorske-grafike
IZRADA PROZORSKE GRAFIKE
reklama na izlogu
REKLAMA NA IZLOGU
reklamne-folije-za-stakla
REKLAMNE FOLIJE ZA STAKLA
cijena-rupicaste-folije-za-staklo
CIJENA RUPIČASTE FOLIJE ZA STAKLO
pjeskarena-folija-za-staklo-cijena
CIJENA PJESKARENE FOLIJE ZA STAKLO
reklamna-folija-za-izlog
REKLAMNE FOLIJE ZA IZLOGE
folije-za-oslikavanje-izloga
FOLIJE ZA OSLIKAVANJE IZLOGA
cijena-folije-za-oslikavanje-izloga
CIJENA FOLIJE ZA OSLIKAVANJE IZLOGA
imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER