OSLIKAVANJE IZLOGA

Oslikavanje izloga je idealan način korištenja vlastite površine za promociju. Oslikani izlog privući će pažnju prolaznika i učiniti ih potencijalnim kupcem. Nije potrebno oslikati kompletni izlog da bi se postigao željeni efekt, dovoljno je i djelomično brendiranje izloga za isticanje posebno ponude i izdvajanja od konkurencije.

Brendiranje izloga je prihvatljiva investicija koja će vas promovirati dugi niz godina. Ne trebate plaćati jumbo plakate da bi dobili reklamu u svojem gradu jer imate vlastitu staklenu površinu koju trebate iskoristiti.

Za oslikavanje izloga koristit ćemo različite vrste folije koje ćemo odabrati prema vašim potrebama i željama.

Ukoliko se želite zakloniti od neželjenih pogleda sa ulice, te vam nije važan pogled iz prostora za oslikavanje vašeg izloga koristit ćemo pjeskarenu foliju. Na pjeskarenu foliju možemo printati kreirano vizualno rješenje, te je ujedno i konturno izrezivati u potrebnim oblicima.

Ako se tijekom dana želite zakloniti od pogleda prolaznika, ali vam je važno da vidite iz prostora, te da imate prolazak svjetlosti u prostor tada ćemo vam za oslikavanje preporučiti prozorsku rupičastu grafiku.

Ukoliko ne želite prekrivati cijelu površinu stakla folijom tada ćemo za brendiranje izloga koristiti folije koje ćemo konturno izrezivati ovisno o vizualnom rješenju.

Za oslikavanje svakog izloga moguće je kombinirati više vrsta folija, te ćemo vam našim savjetima i realiziranim projektima pomoći da zajedno kreiramo ono najbolje za vas.

Obljepljivanje izloga uz naša cjelovita rješenja je jednostavan i cjenovno prihvatljiv projekt kojim će te povećati vidljivost, te učiniti pozitivan pomak za svoje poslovanje.

Za vas smo pripremili i pakete za oslikavanje izloga za lakši odabir i odluku.  

Cjelovitom uslugom, od savjetovanja, mjerenja, grafičke pripreme, baze fotografija do izrade i montaže svojim smo klijentima omogućili da brendiranje izloga postane inspirativan, ugodan i poticajan projekt. 

Iskoristite svoj izlog i oslikavanjem ga pretvorite u ogledalo svojeg brenda.

oslikavanje izloga
oslikavanje izloga
oslikavanje izloga
savjetujemo

Saznajte više i lako odaberite

Savjetujemo vas kako urediti prostor, najbolje iskoristiti površine i koje materijale
odabrati obzirom na željeni rezultat.

Cijena-oslikavanja izloga
CIJENA OSLIKAVANJA IZLOGA
OSLIKAVANJE IZLOGA
NALJEPNICE ZA IZLOG
prozorska-grafika
PROZORSKA GRAFIKA
OSLIKAVANJE PROZORA
prozorska-grafika-cijena
PROZORSKA GRAFIKA CIJENA
folije-za-izloge
FOLIJE ZA IZLOGE
imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER