PROZORSKA GRAFIKA

Ovisno o efektu kojeg želite postići, a uz naše savjetovanje, imate mogućnost korištenja različitih vrsta folija za prozore, stakla, izloge. 

Ako se radi o oslikavanju izloga, a želite kompletno prekrivanje površine vizualnim rješenjem jedna od mogućnosti je prozorska rupičasta grafika. Ona vam daje mogućnost prolaska svjetlosti u prostor, te pogled iz prostora prema van, a istovremeno imate oslikan cijeli izlog. Najbolji efekt sa rupičastom folijom postižete tijekom dana, a navečer kada se u prostoru upali svjetlo efekt da ste vi zaklonjeni od pogleda izvana se gubi, te se istovremeno efekt vizualnog rješenja smanjuje ili gubi.

Za kompletno prekrivanje stakla izloga folijom možemo koristiti i pjeskarenu foliju. Ona omogućuje da na nju printamo vizualno rješenje, te ju je moguće izrezivati u različitim oblicima i s njom ne trebamo ići na kompletno prekrivanje stakla folijom. Primjena pjeskarene folije za djelomično oslikavanje izloga je idealno rješenje jer će te imati prolazak svjetlosti u prostor, te se u bitnim segmentima možete i zakloniti od neželjenih pogleda prolaznika. 

Pjeskarena folija pruža eleganciju, te je vizual u svom punom sjaju vidljiv sa vanjske strane, što nam je u interesu, a i sa unutarnje strane imate isto vizualno rješenje. Vidljivost vizuala sa unutrašnje strane, iako u zrcaljenoj varijanti daje brending i samom interijeru.

Prozorska grafika na vašem izlogu može biti i izrezivanje folije u različitim oblicima ili elementima poput slova i logotipova, te može biti u željenoj boji. Boja se može odabrati iz postojećeg paletara boja ili se može printati ukoliko vaši željeni elementi sadrže više boja. Kod izrade prozorske grafike sa folijama u željenoj boji, osim linija i elemenata koje se dobiju sa vanjske strane stakla, isto rješenje imate i sa unutarnje strane. Ova tehnika oslikavanja izloga se koristi kada se ne želite sakrivati od pogleda prolaznika i želite prolazak svjetlosti u prostor, ali se želite brendirati.

Prozorska grafika na vašem izlogu je idealan način brendiranja jer koristite vlastitu površinu, te imate oglasni prostor koji nikome ne trebate plaćati, a postići ćete veliki učinak.

Podijelite s nama vaše ideje i krenimo zajedno stvarati pravo rješenje za vas! 

Kontaktirajte nas: info@vidime.hr

prozorska grafika
prozorska grafika
prozorska grafika
savjetujemo

Saznajte više i lako odaberite

Savjetujemo vas kako urediti prostor, najbolje iskoristiti površine i koje materijale
odabrati obzirom na željeni rezultat.

Cijena-oslikavanja izloga
CIJENA OSLIKAVANJA IZLOGA
OSLIKAVANJE IZLOGA
NALJEPNICE ZA IZLOG
prozorska-grafika
PROZORSKA GRAFIKA
OSLIKAVANJE PROZORA
prozorska-grafika-cijena
PROZORSKA GRAFIKA CIJENA
folije-za-izloge
FOLIJE ZA IZLOGE
REKLAMNE NALJEPNICE ZA IZLOGE
folije-za-izloge-cijena
FOLIJE ZA IZLOGE - CIJENA
OBLJEPLJIVANJE-IZLOGA (2)
OBLJEPLJIVANJE IZLOGA
izrada-prozorske-grafike
IZRADA PROZORSKE GRAFIKE
reklama na izlogu
REKLAMA NA IZLOGU
reklamne-folije-za-stakla
REKLAMNE FOLIJE ZA STAKLA
cijena-rupicaste-folije-za-staklo
CIJENA RUPIČASTE FOLIJE ZA STAKLO
pjeskarena-folija-za-staklo-cijena
CIJENA PJESKARENE FOLIJE ZA STAKLO
reklamna-folija-za-izlog
REKLAMNE FOLIJE ZA IZLOGE
folije-za-oslikavanje-izloga
FOLIJE ZA OSLIKAVANJE IZLOGA
cijena-folije-za-oslikavanje-izloga
CIJENA FOLIJE ZA OSLIKAVANJE IZLOGA
imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER