REKLAMA NA IZLOGU

Reklama na izlogu je idealan način privlačenja kupaca u poslovni prostor jer bez oslikanog izloga nitko ne zna šta se skriva iza staklene površine. Neovisno o vašoj djelatnosti i o površini izloga s kojom raspolažete svaki izlog se može pretvoriti u vaš oglasni prostor. Vaš izlog je najbolji jumbo plakat u gradu jer se nalazi na lokaciji vašeg prodajnog mjesta i jer je najpovoljniji način promocije vas i vaših proizvoda ili usluga. Izlog je površina koja uz minimalne investicije postaje ogledalo vašeg brenda.

Prema veličini i izgledu vašeg izloga, te opcijama koje imate s obzirom na paletu folija koje koristimo za oslikavanje izloga, preporučit ćemo najbolje rješenje za vas.

Ne mora svako oslikavanje izloga prekrivati cijelu površinu jer se željeni efekt može postići i djelomičnim oslikavanjem koristeći folije za konturno izrezivanje. Ukoliko želite cijelu površinu izloga prekriti tada se mogu koristiti prozorska rupičasta grafika, pjeskarena folija ili puna naljepnica, a odabir ovisi o tome koliko se želite zaštititi od pogleda i koliko intimnu atmosferu želite stvoriti svojim djelatnicima i klijentima.

Uz našu cjelovitu uslugu, od savjetovanja, preko grafičke pripreme do same izrade naljepnica za izlog i montaže projekt oslikavanja izloga bit će jednostavan, brz i prilagođen vašim potrebama i budžetu.

Da bi svojim klijentima dodatno olakšali uređenje izloga pripremili smo bazu fotografija sa preko 100 milijuna slika visoke rezolucije iz svih područja na linku: shop.vidime.hr. Naša usluga savjetovanja osim prikaza uzoraka folije uključuje i prijedloge slika koje će se koristiti prilikom kreiranja reklame na izlogu, a sve je prilagođeno vašem vizualnom identitetu s kojim se upoznamo prilikom posjeta vašeg poslovnog prostora, te pregledom trenutno korištenih marketing materijala.

Ako želite učiniti pozitivan pomak u svojem poslovanju tada je reklama na izlogu svakako jedan od načina, te nam se obratite na: info@vidime.hr i zajedno ćemo kreirati vaš novi izlog.

reklama na izlogu
savjetujemo

Saznajte više i lako odaberite

Savjetujemo vas kako urediti prostor, najbolje iskoristiti površine i koje materijale
odabrati obzirom na željeni rezultat.

Cijena-oslikavanja izloga
CIJENA OSLIKAVANJA IZLOGA
OSLIKAVANJE IZLOGA
NALJEPNICE ZA IZLOG
prozorska-grafika
PROZORSKA GRAFIKA
OSLIKAVANJE PROZORA
prozorska-grafika-cijena
PROZORSKA GRAFIKA CIJENA
folije-za-izloge
FOLIJE ZA IZLOGE
REKLAMNE NALJEPNICE ZA IZLOGE
folije-za-izloge-cijena
FOLIJE ZA IZLOGE - CIJENA
OBLJEPLJIVANJE-IZLOGA (2)
OBLJEPLJIVANJE IZLOGA
izrada-prozorske-grafike
IZRADA PROZORSKE GRAFIKE
reklama na izlogu
REKLAMA NA IZLOGU
reklamne-folije-za-stakla
REKLAMNE FOLIJE ZA STAKLA
cijena-rupicaste-folije-za-staklo
CIJENA RUPIČASTE FOLIJE ZA STAKLO
pjeskarena-folija-za-staklo-cijena
CIJENA PJESKARENE FOLIJE ZA STAKLO
reklamna-folija-za-izlog
REKLAMNE FOLIJE ZA IZLOGE
folije-za-oslikavanje-izloga
FOLIJE ZA OSLIKAVANJE IZLOGA
cijena-folije-za-oslikavanje-izloga
CIJENA FOLIJE ZA OSLIKAVANJE IZLOGA
imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER