REKLAMNE FOLIJE ZA STAKLA

Neovisno o veličini i vrsti staklene površine kojom raspolažete na svom poslovnom prostoru svaku možete iskoristiti za pravu svrhu, a to je promocija vašeg brenda.

Koju vrstu folije odabrati ovisi o vašim željama i potrebama, a u tome ćemo vam mi svojim iskustvom pomoći, te ćemo tako zajedno doći do najboljeg rješenja kreiranog prema vama. Osim odabira materijala, savjetovat ćemo vas i pripremiti vizualno rješenje koje će najbolje prikazati vašu ponudu i brend, te istaknuti one vrijednosti koje će vas izdvojiti od konkurencije.

Pjeskarena folija za stakla pruža nekoliko mogućnosti. Ona se može izrezivati u raznim oblicima, te se na nju može printati i vizualno rješenje, te će nam to omogućiti da se poigramo i od nje stvorimo reklamnu foliju za staklo koja će privlačiti poglede prolaznika i vaš prostor učiniti zanimljivijim.

Osim mutne folije za izlog na raspolaganju imamo i rupičastu foliju za staklo koja se koristi kad želimo cijelu površinu stakla prekriti folijom, te na nju printati cijelu fotografiju sa logom i tekstualnim elementima. Njezina prednost je što vam ne sprječava ulazak prirodnog svjetla u prostor, te vam ne zatvara pogled prema van, ali tijekom dana blokira neželjene poglede i vaš izlog pretvara u reklamnu površinu.

Ponekad se za neke poslovne prostore koristi puna naljepnica za staklo, ona će blokirati prolazak svjetlosti, te sve poglede u prostor i iz prostora, te je njezina isključiva svrha pretvaranje stakla u reklamnu površinu. Ona se obično koristi u onim prostorima gdje sa folijom za prozore želimo sakriti pozadinu polica unutar dućana ili neke skladišne prostore.

Mogućnost koju nam pruža puna naljepnica za izlog je ta šta ono omogućuje izrezivanje u raznim oblicima, te zbog toga ne trebamo cijelu površinu stakla prekriti folijom nego samo djelomično što nam otvara prolazak svjetlosti i poglede.

Osim izrade reklamne folije za izlog, kroz naša cjelovita rješenja, od grafičke pripreme, te vizualizacije, usluge savjetovanja i na kraju montaže, vaš projekt brendiranja izloga bit će ugodan, lagan, te će vašu besplatnu reklamnu površinu izloga pretvoriti u reklamu na pravom mjestu, a to je upravo vaše prodajno mjesto.

Vaše ideje javite nam na mail: info@vidime.hr i zajedno ćemo kreirati izlog koji će privlačiti poglede i korake u vaš prostor!

savjetujemo

Saznajte više i lako odaberite

Savjetujemo vas kako urediti prostor, najbolje iskoristiti površine i koje materijale
odabrati obzirom na željeni rezultat.

Cijena-oslikavanja izloga
CIJENA OSLIKAVANJA IZLOGA
OSLIKAVANJE IZLOGA
NALJEPNICE ZA IZLOG
prozorska-grafika
PROZORSKA GRAFIKA
OSLIKAVANJE PROZORA
prozorska-grafika-cijena
PROZORSKA GRAFIKA CIJENA
folije-za-izloge
FOLIJE ZA IZLOGE
REKLAMNE NALJEPNICE ZA IZLOGE
folije-za-izloge-cijena
FOLIJE ZA IZLOGE - CIJENA
OBLJEPLJIVANJE-IZLOGA (2)
OBLJEPLJIVANJE IZLOGA
izrada-prozorske-grafike
IZRADA PROZORSKE GRAFIKE
reklama na izlogu
REKLAMA NA IZLOGU
reklamne-folije-za-stakla
REKLAMNE FOLIJE ZA STAKLA
cijena-rupicaste-folije-za-staklo
CIJENA RUPIČASTE FOLIJE ZA STAKLO
pjeskarena-folija-za-staklo-cijena
CIJENA PJESKARENE FOLIJE ZA STAKLO
reklamna-folija-za-izlog
REKLAMNE FOLIJE ZA IZLOGE
folije-za-oslikavanje-izloga
FOLIJE ZA OSLIKAVANJE IZLOGA
cijena-folije-za-oslikavanje-izloga
CIJENA FOLIJE ZA OSLIKAVANJE IZLOGA
imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER