Mutna folija sa printom za oslikavanje izloga

Savršeno rješenje za dekoraciju i privatnost vašeg poslovnog prostora.
 
Zahvaljujući svojoj teksturi mutna folija omogučit će prolazak svjetlosti, ali će spriječiti poglede izvana prema unutra i obrnuto i to u dnevnoj i noćnoj varijanti.
Ova prednost je posebno važna za prostore koji žele zaštiti svoje klijente i djelatnike od pogleda, te im omogučiti potpunu diskreciju, a istovremeno će reklama na izlogu privući klijente i pojačati vaš brand.
 
Pjeskarena folija se može aplicirati preko cijele površine stakla, ali se može i izrezivati u elementima, te na taj način ćemo postići razigranost reklame na izlogu, te vas ne blokirati i zatvoriti u potpunosti. 
 
Da bi kreirali rješenje koje će biti namjenjeno vašim potrebama, vašem vizualnom identitetu, te tipu poslovnog prostora tim grafičara u suradnji sa vama kreira onaj dizajn koj će zajedno sa odabranom folijom stvoriti željeni efekt.
Upravo zato naša usluga ne uključuje samo izradu pjeskarene folije, nego vam je na raspolaganju i usluga savjetovanja, grafičke pripreme, mjerenja vaših površina i tek na kraju sama izrada folije i montaža.
 
Prednosti pjeskarene folije su:
 
1. Privatnost – idealna prepreka za znatiželjne poglede.
2. Difuzno svjetlo – folija propušta odeređeni dio svjetlosti, te koliko će svjetlosti propustiti ovisi o tome radi li se print na foliji, te kolika je prekrivanost folije bojom.
3. Zaštita od UV zraka.
4. Lako održavanje – dovoljno je koristiti blagu spužvu i sapunicu da bi izlog i reklama na njemu uvijek bila privlačna.
5. Estetski izgled – elegantni izlog neovisno da li će se koristiti samo bazična folija i izrezivanje ili će se raditi print na pjeskarenu foliju.
6. Brendiranje i promocija – isticanje vizualnog identiteta, loga tvrtke, posebne ponude. Izvrsna prilika za privlačenje kupaca i prepoznatljivost vaših usluga i brenda.
 
Pjeskarena folija je idealno rješenje i za sve unutarnje staklene stijene. Za unutarnje staklene pregrade nije potrebno prekriti donje i gornje dijelove stakla, nego se uobičajeno folija pozicionira samo na centralni dio te se isto tako može kombinirati sa izrezivanjem i sa printom željenog vizuala.
 
S obzirom da sama folija ima prozirnost isti vizual, te kreativno rješenje rezanja će te dobiti sa obje strane stakla što dodatno pridonosi brendingu vašeg cijelog prostora.
 
Ako želite postići jači efekt sa nekim elementima u boji tada je moguće na bazičnu pjeskarenu foliju raditi dodatno ljepljenje konturno rezanih naljepnica. Takve kombinacije se uobičajeno rade kod izloga gdje želimo jače istaknuti neke poruke, slogane ili logotipove.
 
Kad se odlučite za oslikavanje izloga ili bilo koje staklene površine poslovnog prostora idealno se je posavjetovati sa nama, te dobiti informacije o svim detaljima oko folija, te će te jedno na taj način biti sigurni da ste odabrali ono što je najbolje za vas.
 
Naš tim vam je na raspolaganju za sve upite putem mail-a: info@vidime.hr ili pozivom na broj: 00385 (0)1 7897 057
savjetujemo

Saznajte više i lako odaberite

Savjetujemo vas kako urediti prostor, najbolje iskoristiti površine i koje materijale
odabrati obzirom na željeni rezultat.

Cijena-oslikavanja izloga
CIJENA OSLIKAVANJA IZLOGA
OSLIKAVANJE IZLOGA
NALJEPNICE ZA IZLOG
prozorska-grafika
PROZORSKA GRAFIKA
OSLIKAVANJE PROZORA
prozorska-grafika-cijena
PROZORSKA GRAFIKA CIJENA
folije-za-izloge
FOLIJE ZA IZLOGE
REKLAMNE NALJEPNICE ZA IZLOGE
folije-za-izloge-cijena
FOLIJE ZA IZLOGE - CIJENA
OBLJEPLJIVANJE-IZLOGA (2)
OBLJEPLJIVANJE IZLOGA
izrada-prozorske-grafike
IZRADA PROZORSKE GRAFIKE
reklama na izlogu
REKLAMA NA IZLOGU
reklamne-folije-za-stakla
REKLAMNE FOLIJE ZA STAKLA
cijena-rupicaste-folije-za-staklo
CIJENA RUPIČASTE FOLIJE ZA STAKLO
pjeskarena-folija-za-staklo-cijena
CIJENA PJESKARENE FOLIJE ZA STAKLO
reklamna-folija-za-izlog
REKLAMNE FOLIJE ZA IZLOGE
folije-za-oslikavanje-izloga
FOLIJE ZA OSLIKAVANJE IZLOGA
cijena-folije-za-oslikavanje-izloga
CIJENA FOLIJE ZA OSLIKAVANJE IZLOGA
imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER