PJESKARENA FOLIJA

Mogućnosti primjene pjeskarene folije na staklenim površinama su neograničene, a konačni izgled će ovisiti isključivo o našoj kreativnosti. Na pjeskarenu foliju možemo printati, možemo je izrezivati u željenim oblicima, s njom ne trebamo prekrivati cijelu površinu stakla, možemo je aplicirati sa unutarnje ili vanjske strane staklenih površina, a koju ćemo opciju odabrati ovisi o željama klijenata, te o poziciji i namjeni stakla kojeg oslikavamo.

Kada pjeskarenu foliju postavljamo na staklene površine unutar uredskog prostora moramo paziti da se dizajn folije uklopi u kompletni dizajn i izgled samog interijera. Moramo uzeti u obzir namjenu određene prostorije čije staklene površine prekrivamo pjeskarenom folijom, te koliki prostor diskrecije želimo dobiti za zaposlenike i posjetitelje. Uobičajeno je da se za izdvojene prostorije poput sobe za sastanke ili prostorije gdje se održavaju bitni telefonski razgovori stvori veći prostor diskrecije, te se upravo iz tog razloga staklene površine tih pozicija prekrivaju kroz veći centralni dio pjeskarenom folijom. Bez obzira na površinu koju smo odlučiti prekriti folijom bitno je da isti dizajn prolazi kroz sve staklene površine ureda, te da se uklopi sa dizajnom kojeg imamo na zidovima.

Pjeskarena folija se može primijeniti i za oslikavanje samog izloga, te je ona idealna kad želimo stvoriti diskreciju u poslovnom prostoru u dnevnoj, ali i u večernjoj varijanti kada je upaljeno svijetlo u prostoru jer neke druge folije poput prozorske rupičaste grafike nam to ne omogućuju. Pjeskarena folija će nam dati isto vizualno rješenje i sa vanjske i sa unutarnje strane stakla. Kada izlog oslikavamo pjeskarenom folijom možemo prekrivati cijelu staklenu površinu ili možemo djelomično oslikati izlog, te na taj način nećemo blokirati pogled prema van.  U slučaju djelomičnog prekrivanja izloga pjeskarenom folijom moramo paziti koje ćemo površine prekriti i sa kojim elementima da budu uočljivi i postignu željeni efekt.

Brendiranje staklenih površina pjeskarenom folijom je elegantan način oslikavanja s kojim postižemo višestruku korist, stvaramo prostor diskrecije, brendiramo se, te vizualno kreiramo ugodniji ambijent.

imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER