FOTOTAPETE ZA UREDE

Brendiranje ureda foto tapetama je najjednostavniji način za stvaranje ugodnog i poticajnog ambijenta.
 
Ključno je odabrati motiv za kreiranje zidne grafike. Osim toga potrebno je definirati koje su to površine zidova ureda koje su idealne za oslikavanje tapetama i na kraju se odabire materijal tapete.
 
Prilikom odabira motiva treba odlučiti želite li prenjeti vizualni identitet svoje tvrtke na zidove ili samo želite podići kompletan izgled prostora nekom nepovezanom temom.
 
Ako se prenose elementi tvrtke, tada se možemo poslužiti fotografijama vaših radova ili projekata ili se mogu koristiti samo boje i logo branda.
 
Unutar istog prostora se može koristiti više različitih tema motiva, ali tada treba paziti koja je prostorija ili koji dio ureda namjenjen za djelatnike, a koji za posjetitelje – klijente, te prema tome stvarati vizualna rješenja.
 
Prilikom unosa tapeta na zidove ureda treba obratiti pažnju i na postojeće boje u interijeru, boja poda, ostalih zidova, namještaja.
 
Ako nemate sve navedeno definirano možemo vas temeljem iskustva savjetovati, te zajedno stvoriti najbolje rješenje za vas.
 
Kad govorimo o materijalu zidne tapete, tada za uredske prostore preporučamo samoljepljivu canvas tapetu jer ona svojom strukturom ima ugodniji i oku ljepši materijal za razliku od PVC zidne naljepnice, a apliciranje je jednostavno jer se ne koristi dodatno ljepilo za tapete.
 
Ukoliko nemate na raspolaganju svoj grafički dizajn naša cjelovita rješenja mogu uključivati i kreiranje vizualnog rješenja zajedno sa izradom i montažom foto tapeta.
 
Ako ste odlučili svoj prostor oplemeniti zidnim tapetama, javite nam se, te ćemo organizirati obilazak vašeg prostora, zajedno prokomentirati sve pozicije, poslušati vaše želje, inspirirati vas i savjetovati, te uzeti mjere za izradu ponude i pokazati vas uzorke materijala tapeta.
 
Za dogovor oko termina sastanka, te sve ostale informacije obratite nam se na: info@vidime.hr ili na 01/7897-057
imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER