ZIDNE NALJEPNICE ZA UREDE

Zidove uredskih prostora često zaobilazimo prilikom uređenja uredskog interijera, a upravo su oni ključne površine koje bi mogle preuzeti ulogu prvog dojma koji ostavljamo na svoje poslovne partnere i djelatnike.

Zidne naljepnice se mogu primjeniti na različite načine, te se obično vrsta materijala prilagođava i određuje kada imamo definirano vizualno rješenje. 

Zidne naljepnice mogu prekiravati cijelu površinu zida, te u tom slučaju prelazimo na samoljepljive canvas tapete jer su one svojim izgledom puno prihvatljivije kad prekrivamo cijeli zid. 

Kad želimo samo djelomično oslikavanje zida, tada koristimo zidne naljepnice koje izrezujemo u oblicima nekih ilustracija, logotipovima, slovima različitih veličina i boja. Osim printanja motiva možemo se koristiti i folijama za zid u raznim bojama, a uvijek možemo kombinirati različite vrste materijala i izrade unutar istog prostora.

Zidne naljepnice ne oštećuju površinu zida prilikom skidanja, ako je zid pripremljen prema pravilima građevinske struke, a to znači ako je napravljena impregnacija zida prije bojanja, te ako zid nije bojan perivom bojom na običnu boju.

Zidne naljepnice ako sadrže sitne elemente na zid se prenose transfer folijom, te na taj način je omogućeno da se poštuju svi definirani razmaci između pojedinih slova i elemenata.

Da bi se pravilno definirale veličine pojedinih elemenata na zidu potrebno je imati dimenzije zidova koje brendiramo, te sve željene motive koje ćemo koristiti. Poželjno je definirati raspored kompletnog namještaja u prostoru, te namjenu svake prostorije da bi se kvalitetnije napravio kompletni brending ureda, te da bi se sve boje dizajna na zidovima uklopile u stil i boje koje prevladavaju u uredu.

Ako ste se odlučili osvježiti svoj ured, učiniti ga atraktivnim, te pojačati snagu svojeg branda tada nam se slobodno obratite jer ćemo vas savjetovati, te vam pomoći u kompletnom brendiranju zidova, vrata, staklenih stijena, te ostalih površina unutar ureda.

imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER