ZIDNE NALJEPNICE

Uređenje zidova ureda naljepnicama je raširen i opće poznat način brendiranja i osvježavanja monotonih površina zidova. Svaki ured raspolaže sa većim ili manjim površinama zidova koje je šteta ne iskoristiti, ali je bitno poznavati načine primjene i mogućnosti raznih zidnih grafika.

Naljepnice za zid bi se trebale koristiti za djelomično prekrivanje zidova jer njihova PVC struktura, ako se unese na cijeli zid će uništiti dojam i efekt koji smo željeli postići. Upravo zato preporučamo zidne naljepnice samo u slučajevima kada želimo istaknuti logotipove, slogane, te konturno izrezane elemente, linije nekih figura poput krugova, znakova i sl.  Pravilno primijenjena zidna naljepnica se može postavljati na bilo koju boju zida, te u svim veličinama koje se prilagođavaju površini zida i svaki se dizajn može jednostavno nastavljati neovisno o ukupnoj širini i visini. Za oslikavanje zidova naljepnicama koristimo najčešće mat verziju naljepnice s obzirom da je i zid obično matirane boje. 

Kod slučajeva gdje želimo dizajn koji je na zidu nastaviti preko drugih površina poput vrata ili staklenih stijena, to će sa zidnom naljepnicom biti jednostavno izvesti, te će se lako kreirati zamišljeni dizajn u interijeru.

Na zidnu naljepnicu koja je bazično bijele boje možemo printati sve boje i dizajne koje smo zamislili, a u slučaju kad želimo prekriti cijeli zid tada preporučamo samoljepljivu canvas tapetu. Samoljepljiva fototapeta ima prednost što se jednostavno postavlja bez dodatnih troškova ljepila, a ima mat canvas strukturu koja se idealno uklapa u sve vrste interijera od poslovnih do privatnih prostora.

Prilikom uređenja zidova poslovnog prostora ključno je definirati dizajn, te vam svojim iskustvom i uslugom savjetovanja možemo biti na usluzi od trenutka kad ste pomislili na uređenje ureda, pa sve do same realizacije – montaže.

Osim usluge savjetovanja na raspolaganju vam je naš grafički dizajner koji će sve želje vizualizirati, te se možemo poslužiti i bazom motiva sa: shop.vidime.hr  ukoliko za brendiranje ne koristimo vizualne elemente vaše tvrtke. Ako će se kombinirati vaši vizualni elementi tada sve kreće od knjige standarda ili od loga i boja vašeg poduzeća, te našeg upoznavanja sa samim prostorom, te dogovora oko pozicija koje će se oslikavati. 

Svaki projekt uređenja zidova naljepnicama je jedinstven i treba mu detaljno pristupiti od samog početka da bi u konačnici svi bili zadovoljni i postigli željeni efekt, a on je stvaranje ugodnog, profesionalnog ambijenta.

Upoznajte se sa našim radovima kroz slike projekata i obratite nam se na: info@vidime.hr

imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER