UREĐENJE INTERIJERA ZIDNIM NALJEPNICAMA

Zidne naljepnice su idealan način uređenja interijera jer su zidovi velike površine prostora koje uobičajeno budu neiskorištene i ako ih ne uredimo prostor djeluje prazno i monotono.

Neovisno odaberemo li za uređenje interijera zidne naljepnice koje prate naš brend ili se poslužimo nekim motivima koji se uklapaju u prostor, te nas same čine sretnima, one će svakako utjecati na kompletan dojam svakog interijera.

Ako uređujemo zidove uredskog ili prodajnog prostoru glavna  svrha je vizualna promocija samog poduzeća, te se ističe logo tvrtke, navode se motivirajuće rečenice ili slogani, te se promoviraju proizvodi ili uspjesi poduzeća. 

U posljednje vrijeme i u uredske prostore unosimo motive koji nisu direktno vezani uz samo poslovanje tvrtke, ali se svojom bojom i dizajnom idealno uklapaju, te je zidna naljepnica postala nezaobilazan detalj u dizajnu interijera.

Sve elemente koje želimo istaknuti na zidu interijera možemo izraditi iz raznih materijala, a njihov odabir prvenstveno ovisi o samom izgledu prostora, veličini površine s kojom raspolažemo, te naravno željama klijenta. Zidne naljepnice možemo koristiti u svrhu prekrivanja cijele površine zida, možemo ih izrezivati u raznim oblicima, te se onda radi o djelomičnom prekrivanju površine. Neovisno koju ste opciju odabrali za uređenje interijera zidnim naljepnicama, njihova prisutnost učinit će ključnu ulogu u izgledu cijelog prostora. 

Većinom su uredski prostori uređeni namještajem u neutralnim bojama, poput bijele, crne, sive i smeđe, a zidne naljepnice će unijeti svježinu i vedrinu u svaki interijer, te će te ostaviti nezaboravni dojam na kupce i poslovne partnere, a sebi i svojim djelatnicima osigurat će te poticajnu radnu atmosferu i ugodan boravak na radnom mjestu.

Za uređenje interijera zidnim naljepnicama nisu potrebna velika ulaganja, a i sam proces ne iziskuje puno vremena jer uz naše iskustvo, savjete, te cjelovitu uslugu sa nepresušnom bazom motiva na shopu: shop.vidime.hr vaš ured će uskoro postati oaza uživanja.

uredenje-interijera-zidnim-naljepnicama-3
uredenje-interijera-zidnim-naljepnicama
savjetujemo

Saznajte više i lako odaberite

Savjetujemo vas kako urediti prostor, najbolje iskoristiti površine i koje materijale
odabrati obzirom na željeni rezultat.

UREDENJE-INTERIJERA-FOTOTAPETAMA
UREĐENJE INTERIJERA FOTOTAPETAMA
brendiranje interijera
brendiranje interijera
cijena-brendiranja-interijera
cijena brendiranja interijera
uredenje-interijera-slikama-na-platnu
UREĐENJE INTERIJERA SLIKAMA NA PLATNU
oslikavanje-prodajnih-mjesta
OSLIKAVANJE PRODAJNIH MJESTA
oslikavanje-interijera-(3)
OSLIKAVANJE INTERIJERA
uredenje-interijera-zidnim-naljepnicama
UREĐENJE INTERIJERA ZIDNIM NALJEPNICAMA
uredenje-interijera-zidovi
BRENDIRANJE INTERIJERA ZAGREB
imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER