BRENDIRANJE INTERIJERA ZAGREB

Otvorili ste novo prodajno mjesto, smjestili ste se u novi ured i pred vama je niz detalja koje trebate napraviti da bi vaš prostor postao ugodno mjesto boravka svim posjetiteljima, ali i samim djelatnicima. Prepoznajete važnost brendiranja interijera, ali ne znate od kuda krenuti i svjesni ste da trebate poduzeti niz aktivnosti da bi se prostor uredio sa stilom, elegancijom i profesionalizmom. I upravo zato je tu za vas VIDIME.

Mi ćemo vam svojim savjetodavnim pristupom i cjelovitom uslugom pomoći da stvorite prostor koji će oduševiti vaše posjetitelje i oni će se uvijek rado vračati i uživati u ugodnom ambijentu.

Naš savjetodavni pristup kod brendiranja interijera temelji se na upoznavanju sa vama, vašom djelatnošću, vizualnim identitetom, te samim prostorom s kojim raspolažete. Upoznajemo se sa rasporedom prostorija, veličinom površina, te sa namjenom pojedinih zona unutar samog ureda ili prodajnog mjesta i temeljem toga vam dajemo prijedloge i rješenja. Naši prijedlozi odnose se na vrstu materijala koju koristiti, veličinu pojedinih elemenata koji se postavljaju, odabir boje s obzirom na vaš vizualni identitet, te usklađivanje s bojama i stilom koji prevladava u prostoru. Omogućili smo vam i bogatu bazu motiva kroz naš shop: shop.vidime.hr

Predlažemo vam koje sve površine i na kojim pozicijama su najučinkovitije za postizanje željenog efekta. Da bi konačno rješenje u vašem prostoru bilo u skladu sa željenim, prije same izrade i postavljanja napravit ćemo i vizualizaciju koja će vam dočarati konačni izgled.

Kroz brendiranje interijera prodajnog mjesta svojim posjetiteljima i kupcima olakšat će te traženje pojedinih proizvoda, te im pokazati gdje je prava ponuda za njih. Postavljanjem brendova i akcija na zidovima i zaglavljima polica potaknut ćete ih na kupnju dodatnih proizvoda, te im ukazati i na nove proizvode ili usluge u svojoj ponudi. Osim zidova i polica možemo iskoristiti i ostale površine poput prodajnog pulta i poda. Temeljem svojeg iskustva upoznat ćemo vas i savjetovati koji materijali su idealni za brendiranje vašeg interijera.

Kada se radi o brendiranju interijera uredskog prostora tada će pristup biti nešto drugačiji jer je namjena samog prostora različita od prodajnog mjesta. Kod ureda je bitno da svojim postojećim i budućim klijentima prikažete svoje vrijednosti kroz projekte, proizvode, te da stvorite ugodan ambijent djelatnicima. Ulazni prostor i soba za sastanke bi trebala sadržavati korporativnu notu, a zona za djelatnike treba biti opuštenija, razigranija, te dati osjećaj ugode.

Za brendiranje interijera koristimo različite materijale, od zidnih tapeta, zidnih naljepnica konturno rezanih u obliku slova ili željenih elemenata, pjeskarene folije, slika na forex pločama ili na platnu, te izrada 3D logotipova.

U suradnji sa našim timom svoje prodajno mjesto i ured pretvorit ćete u pravu oazu stila, a dojam koji će te ostaviti na svoju publiku donijet će vašem poslovanju pozitivni i očekivani efekt.

Zahvaljujemo klijentu Cutie Cloud na ukazanom povjerenju i ugodnoj suradnji koja je dovela do brendiranog interijera njihovog novog prodajnog mjesta u Zagrebu.

Imate ideju ili projekt? Javite nam se na: info@vidime.hr 

brendiranje-interijera-zagreb (3)
brendiranje-interijera-zagreb (3)
savjetujemo

Saznajte više i lako odaberite

Savjetujemo vas kako urediti prostor, najbolje iskoristiti površine i koje materijale
odabrati obzirom na željeni rezultat.

UREDENJE-INTERIJERA-FOTOTAPETAMA
UREĐENJE INTERIJERA FOTOTAPETAMA
brendiranje interijera
brendiranje interijera
cijena-brendiranja-interijera
cijena brendiranja interijera
uredenje-interijera-slikama-na-platnu
UREĐENJE INTERIJERA SLIKAMA NA PLATNU
oslikavanje-prodajnih-mjesta
OSLIKAVANJE PRODAJNIH MJESTA
oslikavanje-interijera-(3)
OSLIKAVANJE INTERIJERA
uredenje-interijera-zidnim-naljepnicama
UREĐENJE INTERIJERA ZIDNIM NALJEPNICAMA
uredenje-interijera-zidovi
BRENDIRANJE INTERIJERA ZAGREB
imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER