OSLIKAVANJE PRODAJNIH MJESTA

Vaše prodajno mjesto ne uključuje samo interijer jer dojam koji trebate ostaviti na kupce počinje prije samog ulaska u prodajni prostor, on kreće na izlogu i ulaznim vratima u prostor.

Potrebno je pozvati kupce u vaš prodajni prostor, a to ćemo učiniti tako što ćemo sve vanjske staklene površine prodajnog prostora pretvoriti u ogledalo vašeg brenda koje će privući poglede i korake prolaznika.

Sada kada je kupac ušao u vaš svijet, kada ga dočekuje ljubazno prodajno osoblje koje jedva čeka kupca upoznati sa ponudom, potrebno je svim dostupnim alatima pomoći prodavaču, a to ćemo učiniti tako što će te kroz cijeli svoj prostor istaknuti svoje vrijednosti, istaknuti svoju prednost u odnosu na konkurenciju, istaknuti top proizvode i trenutne akcije. Boje i vizualna rješenja pratit će vašu jedinstvenost i prepoznatljivost jer će se za oslikavanje prodajnog prostora koristiti elementi i boje koji su prisutni na svim ostalim vašim marketing materijalima i web stranici. Upravo tako će te postati još upečatljiviji i vidljiviji, a time i prepoznatljivi. Ukoliko nemate postojeće boje, slike i elemente koje koristite za promociju pomoći ćemo vam sa svojom cjelovitom ponudom kreirati vaše vizualno rješenje.

Ponekad imate osjećaj da zbog proizvoda i polica nemate prostora za brending i oslikavanje prodajnog mjesta, ali uvijek postoji rješenje koje se može implementirati na elegantan i efektan način. Za oslikavanje prodajnog mjesta možemo koristiti površine od podova, zidova, vrata, prodajnog pulta, gornjeg ili bočnog dijela polica sa proizvodima. Neka rješenja ne samo da će oslikati prodajni prostor nego će vam zakloniti i ona područja koja ste iz nekog razloga željeli sakriti od pogleda. Vi ne trebate razmišljati o tome na koji način i koja površina se može ili ne može oslikati unutar prodajnog mjesta, trebate se samo obratiti nama i pozvati nas u svoj prostor, a mi ćemo vas provesti kroz naše projekte, dati vam inspiraciju, iznijeti vam ideje i mogućnosti, a vi ćete onda odabrati šta vam se sviđa. Vaše želje i naše mogućnosti spojit ćemo u projekt oslikavanje prodajnog prostora u kojem ćemo svi uživati, a na kraju će najviše uživati vaši kupci i djelatnici.

oslikavanje-prodajnih-mjesta

savjetujemo

Saznajte više i lako odaberite

Savjetujemo vas kako urediti prostor, najbolje iskoristiti površine i koje materijale
odabrati obzirom na željeni rezultat.

UREDENJE-INTERIJERA-FOTOTAPETAMA
UREĐENJE INTERIJERA FOTOTAPETAMA
brendiranje interijera
brendiranje interijera
cijena-brendiranja-interijera
cijena brendiranja interijera
uredenje-interijera-slikama-na-platnu
UREĐENJE INTERIJERA SLIKAMA NA PLATNU
oslikavanje-prodajnih-mjesta
OSLIKAVANJE PRODAJNIH MJESTA
oslikavanje-interijera-(3)
OSLIKAVANJE INTERIJERA
uredenje-interijera-zidnim-naljepnicama
UREĐENJE INTERIJERA ZIDNIM NALJEPNICAMA
uredenje-interijera-zidovi
BRENDIRANJE INTERIJERA ZAGREB
imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER