OSLIKAVANJE INTERIJERA

Svaki interijer posjeduje niz površina koje se mogu iskoristiti za isticanje korporativnih vrijednosti, logo tipova, ponude, trenutne akcije, motivirajućih rečenica ili samo za stvaranje ugodnijeg radnog prostora.

Od ulaznih vrata, preko prijemnog pulta i podova do zidova i staklenih površina, svaka se može iskoristiti u svrhu oslikavanja interijera koji će disati sa vama i vašim vrijednostima i pokazati svakom posjetitelju profesionalizam.

Prijemni pult je idealno mjesto za postavljenja loga vaše tvrtke, te može biti izrađen kao konturno rezana naljepnica ili 3D logo rezan od forex-a debljine 2 cm što će podići izgled cijelog pulta.

Ako nemate prijemni pult i ulazna vrata se mogu iskoristiti za isticanje ključnih elemenata, a to su logo i slogan vašeg poduzeća.

Zidovi interijera ulaznog dijela ili hodnici unutar samog prostora trebaju biti oslikani elementima i bojama koji prate vaš brend ili vašim radovima, projektima koji će dodatno zadiviti posjetitelje.

Oslikavanje interijera gdje je prostor isključivo namijenjen djelatnicima može sadržavati ležernije vizualno rješenje, te se možemo poslužiti zidnim tapetama sa opuštenim motivima prirode ili zidnim naljepnicama sa motivirajućim, te zabavnim rečenicama. 

Ne zaboravite staklene površine jer su i one dio interijera. Na staklene stijene koje odjeljuju urede mogu se postaviti folije koje će postići dvostruki efekt. Uobičajeno se koristi pjeskarena folija koja može prekriti cijelu staklenu površinu, te se može izrezivati u željenim oblicima i lako će se stvoriti prostor diskrecije sa istovremenim efektnim vizualnim rješenjem koji će podići ambijent cijelog interijera. Na pjeskarenu foliju se može i printati željeno vizualno rješenje, te će motiv biti vidljiv sa obje strane stakla. 

Za oslikavanje interijera postoji niz površina i materijala koji se mogu implementirati, a ključno je pažljivo ih koristiti, te u startu sve isplanirati kako bi se osiguralo elegantno oslikavanje interijera.

Zadivite svoje posjetitelje i stvorite interijer o kojem će se pričati sa divljenjem. Djeluje zahtjevno, nedostižno, sa puno uloženog vremena i novca, ali nije tako jer i uz minimalna ulaganja se može postići željeni učinak, samo trebate imati partnera koji će vas savjetovati, prikazati vam sve mogućnosti i pomoći vam da kreirate rješenje po vašoj mjeri. 

Mi smo vaš partner za tiskanu vizualnu promociju, obratite nam se: info@vidime.hr

oslikavanje-interijera
oslikavanje-interijera
savjetujemo

Saznajte više i lako odaberite

Savjetujemo vas kako urediti prostor, najbolje iskoristiti površine i koje materijale
odabrati obzirom na željeni rezultat.

UREDENJE-INTERIJERA-FOTOTAPETAMA
UREĐENJE INTERIJERA FOTOTAPETAMA
brendiranje interijera
brendiranje interijera
cijena-brendiranja-interijera
cijena brendiranja interijera
uredenje-interijera-slikama-na-platnu
UREĐENJE INTERIJERA SLIKAMA NA PLATNU
oslikavanje-prodajnih-mjesta
OSLIKAVANJE PRODAJNIH MJESTA
oslikavanje-interijera-(3)
OSLIKAVANJE INTERIJERA
uredenje-interijera-zidnim-naljepnicama
UREĐENJE INTERIJERA ZIDNIM NALJEPNICAMA
uredenje-interijera-zidovi
BRENDIRANJE INTERIJERA ZAGREB
imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER