E SUSTAVI - PROZORSKA GRAFIKA

Tvrtka E-sustavi koja nudi rješenja za digitalizaciju poslovanja osjetila je potrebu, ali prepoznala i važnost oslikavanja svojih površina, te su krenuli sa izlogom. Njihov prvi povod i razlog za stavljanje folija na staklene površine izloga je stvaranje privatnosti. S obzirom da su oni IT tvrtka i da svoj poslovni prostor koriste kao ured, te kao prostor za sastanke željeli su foliju koja zaklanja poglede izvana, ali ujedno omogućuje ulazak svjetlosti u prostor zbog rada djelatnika na računalima. Zbog njihovih želja i potreba koristili smo perforiranu PVC foliju.

Mogućnosti folije treba maksimalno iskoristiti, a  veliku površinu izloga iskoristili su za isticanje svoje ponude. Uz naše savjete, te cjenovno prihvatljivu ponudu najbolji odabir je bio da se sve staklene površine prekriju prozorskom rupičastom grafikom, te napravi jedna priča koja kroz tekst i slike najbolje prikazuje njihova rješenja i usluge. Sada su za njih saznali i oni koji nisu digitalizirani, ali će to uskoro biti.

Da bi svoje brend i njegovu prepoznatljivost prenijeli i široj publici, nakon uspješno završenog projekta oslikavanja izloga, odlučili su se na oslikavanje vozila. Svoj vozni park pretvorit će u putujuću reklamu, te sa zabavnim likovima, porukama i bojama uljepšati ulice našeg grada i vizualno se istaknuti u odnosu na konkurenciju.

Sretni smo i ponosni što sudjelujemo u širenju vizualne promocije tvrtke E-sustavi, te im zahvaljujemo na prihvaćanju naših savjeta i ukazanom povjerenju.

Korišteni materijal: prozorska rupičasta grafika, print na foliju za vozila sa konturnim izrezivanjem, mat laminacija za vozila

Izvedene usluge: mjerenje, print, konturno rezanje folije, montaža


Trajnost: 12-18 mjeseci

“Otkrijte prozorsku grafiku – PVC foliju koja se može aplicirati na sve staklene površine.
Idealna za oslikavanje izloga poslovnih prostora ili na prozorima vozila.
Izvana se vidi otisnuta grafika, a iznutra se prozor čini prozirnim.
Vaša prozorska grafika će se u noćnim satima izgubiti sa vanjske strane ako je u prostoru upaljeno svijetlo.
Uz to, folija smanjuje UV zračenje i protok sunčeve svjetlosti u prostor.
Iskoristite priliku da unaprijedite izgled vašeg prostora!”

imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER