RUPIČASTA FOLIJA ZA IZLOG

Reklama na izlogu koja se može izraditi od različitih vrsta folija je idealan način promocije vašeg brenda, te proizvoda i usluga, a bitno je samo odabrati pravu foliju prema vašim željama, tipu poslovnog prostora i djelatnosti.

Prozorska rupičasta folija se koristi kada želite cijelu površinu stakla prekriti folijom i pretvoriti u reklamu. Ova folija za stakla vam neće blokirati ulazak svjetlosti u prostor i poglede prema van, ali će sa vanjske strane stvoriti veliku reklamnu površinu. 

Vidljivost reklame na prozorskoj rupičastoj grafici je smanjenja, te je pogled izvana prema unutra otvoren samo u slučaju kad je vani noć, a u poslovnom prostoru je upaljeno svijetlo. 

Rupičasta naljepnica kada se koristi kao reklamna tada se lijepi isključivo sa vanjske strane stakla, a njezina pozadina koja je vidljiva iznutra je svjetlo ili tamno sive boje s tim da to nije uočljivo na taj način da narušava izgled interijera.

Prilikom oslikavanja izloga projekt započinje sa dizajnom i grafičkom pripremom, te je potrebno izmjeriti staklene površine i definirati koje fotografije, te tekstualne elemente želimo istaknuti na izlogu. Bitno je staviti one proizvode i usluge koji su najinteresantniji, te stalno dostupni kupcima. Ako želite stvoriti reklamu na izlogu koja će isključivo pokazati tko ste, tada je dovoljno koristiti logo, te boje vašeg vizualnog identiteta. 

Prilikom suradnje sa našim timom, pratimo vas od ideje do realizacije. Za početak vas savjetujemo o vrstama folija koje su vam dostupne, te vam preporučamo koja folija bi bila najbolja za vašu djelatnost i tip poslovnog prostora, nakon toga radimo draft prijedloge dizajna koji u suradnji sa vama korigiramo dok ne dođemo do finalnog rješenja. Nakon što se je sve definiralo folije idu u izradu i montažu. 

Cijena rupičaste folije za izlog se obračunava prema m2, te je cijena samog printa 20 EUR + PDV/m2.

Minimalna cijena usluge grafičke pripreme iznosi 40.00 EUR + PDV za 1 g rada grafičara.

Cijena montaže folije na izlog po m2 iznosi 40,00 EUR + PDV i uključuje do 5 m2. Ukoliko kvadratura prelazi 6 m2 tada se montaža naplaćuje po m2 i iznosi 7,00 EUR + PDV po m2. Navedene cijene montaže se odnose na područje grada Zagreba, a za cijenu montaže za ostala područja potrebno nas je kontaktirati na mail: info@vidime.hr

Da bi olakšali proces kreiranja reklame na vašem izlogu na raspolaganju vam je baza fotografija visoke rezolucije dostupna na shopu/linku: https://shop.vidime.hr/

Uz naše iskustvo, te savjetodavni pristup sa kompletnom uslugom, vaš projekt oslikavanja izloga je jednostavan, brz i cjenovno prihvatljiv, a dobiveni rezultat je najpovoljniji i najučinkovitiji jumbo plakat u gradu.

savjetujemo

Saznajte više i lako odaberite

Savjetujemo vas kako urediti prostor, najbolje iskoristiti površine i koje materijale
odabrati obzirom na željeni rezultat.

Cijena-oslikavanja izloga
CIJENA OSLIKAVANJA IZLOGA
OSLIKAVANJE IZLOGA
NALJEPNICE ZA IZLOG
prozorska-grafika
PROZORSKA GRAFIKA
OSLIKAVANJE PROZORA
prozorska-grafika-cijena
PROZORSKA GRAFIKA CIJENA
folije-za-izloge
FOLIJE ZA IZLOGE
REKLAMNE NALJEPNICE ZA IZLOGE
folije-za-izloge-cijena
FOLIJE ZA IZLOGE - CIJENA
OBLJEPLJIVANJE-IZLOGA (2)
OBLJEPLJIVANJE IZLOGA
izrada-prozorske-grafike
IZRADA PROZORSKE GRAFIKE
reklama na izlogu
REKLAMA NA IZLOGU
reklamne-folije-za-stakla
REKLAMNE FOLIJE ZA STAKLA
cijena-rupicaste-folije-za-staklo
CIJENA RUPIČASTE FOLIJE ZA STAKLO
pjeskarena-folija-za-staklo-cijena
CIJENA PJESKARENE FOLIJE ZA STAKLO
reklamna-folija-za-izlog
REKLAMNE FOLIJE ZA IZLOGE
folije-za-oslikavanje-izloga
FOLIJE ZA OSLIKAVANJE IZLOGA
cijena-folije-za-oslikavanje-izloga
CIJENA FOLIJE ZA OSLIKAVANJE IZLOGA
imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER