BRZA I JEDNOSTAVNA TRANSFORMACIJA UREDSKOG PROSTORA

Impresionirati klijente i stvoriti ugodno radno okruženje zaposlenicima želja je svakog poduzetnika.
 
Zidne tapete, naljepnice, vizuali na kapa ili forex pločama su lako primjenjivi materijali koji nam pružaju veliki raspon rješenja i ostvarenje kreativnih ideja, te su upravo zato i dalje popularni prilikom uređenja svih tipova poslovnih, ali i privatnih prostora.
Sve zidne grafike prostor stvaraju vizualno privlačnim, a ujedno ostvaruju i dodatne benefite.
 
1. Estetika – prostor uređen foto tapetama će ostaviti snažan dojam na vaše klijente. Boje, fotografije, elementi koji će se prikazati na tapetama odrazit će vašu korporativnu kulturu i osobnost, te pružiti povjerenje u vaše poslovanje.
 
2. Poboljšanje produktivnosti – ugodno uređen prostor stvara opuštenu i poticajnu radnu atmosferu.
 
3. Povećanje kreativnosti – interesantni motivi i boje daju nam inspiraciju, nove ideje i rješenja na svim poljima našeg djelovanja.
 
4. Brza i jednostavna, te cjenovno prihvatljiva promjena interijera – unosom zidnih grafika u prostor lako ćemo promjeniti kompletni dojam i izgled, bez velikih građevinskih radova, premještanja namještaja, a sve to uz troškove koji su daleko niži od svih drugih aktivnosti kad govorimo o osvježenju izgleda prostora.
 
5. Brending – elementi koji su dio vašeg vizualnog identiteta preneseni na zidove prostora osnažit će vaš brend.
 
Da bi iskoristili sve prednosti vašeg prostora posavjetujte se sa VIDIME timom. Zajedno ćemo prošetati vašim uredskim prostorijama, te vam prezentirati sve prijedloge i materijale koji bi se najbolje uklopili. Pripremit ćemo vam vizualizacije da bi dobili dojam kako će se vaš prostor transformirati i na kraju ćemo sve izraditi i montirati. S našim cjelovitim rješenjima vaš put će biti brz i jednostavan.
 
Vaše želje javite nam na: info@vidime.hr
imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER