TAPETE PO NARUDŽBI

Uredite svoj dom ili ured prigodnim zidnim tapetama po narudžbi. Naš stručni tim s vama je od savjetovanja pa sve do montaže i završetka projekta. Tijekom zajedničke suradnje stvorit ćemo idealno rješenje za vaš prostor. 

Kako biste se osjećali ugodno u privatnom ili poslovnom prostoru u kojem često boravite, morate urediti interijer u skladu s vašim potrebama i željama. Moderan izgled i ugodan ambijent nekog prostora uvelike utječu na prvi dojam koji ljudi stvaraju kada dolaze u nečiji dom ili određenu kompaniju. Poseban pečat modernom interijeru često donose zanimljive i uvelike popularne foto tapete.

Ako ste poslodavac koji želi podići razinu zadovoljstva svojih radnika i pružiti im nešto više od osmosatnog radnog vremena i godišnjeg odmora, pokažite im koliko su vam važni te preuredite prostore u kojima borave. Novi aparat za kavu ili modernizirani kutak za odmor, vašim će suradnicima izmamiti osmijeh na lice. Promjene u radnoj okolini normalne su i poželjne te potiču produktivnost i osjećaj pripadnosti kolektivu.

Vlastiti poslovni prostor osim različitim foto tapetama, možete urediti zidnim grafikama, kaširanim posterima s okvirom ili slikama na platnu. Poželjno je također iskoristiti pojedine površine poslovnog prostora za brendiranje te primijeniti motive koji su u skladu s vizualnim identitetom brenda.

Na našem webshopu možete pretraživati motive koji su u ponudi, a kada pronađete željeni motiv – sve ostalo prepustite nama!

Izrazito širok i raznolik spektar motiva na našem webshopu omogućuje vam da se zamislite u ulozi dizajnera i kreirate svoj idealni dom ili ured.

Svaki motiv koji odaberete prilagođava se dimenzijama koje su vam potrebne. Naše tapete postavljaju se bez muke i nereda, a kada vam određeni motiv dosadi, jednostavno ga odlijepite i pronađite nešto novo i drugačije.

VIDIME vam nudi cjelokupnu uslugu savjetovanja, mjerenja i grafičke pripreme te dostavu i montažu foto tapeta. Javite nam se i kreirajte svoj dom ili ured iz snova. 

imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER