Pjeskarena folija za urede

Dobrodošli u svijet gdje funkcionalnost susreće estetiku!
Naša pjeskarena folija za stakla ureda pruža idealno rješenje za vaše potrebe – diskrecija i brendiranje. Otkrijte kako folija može obogatiti vaš radni prostor, pružajući vam istovremeno privatnost i priliku da istaknete svoj brend.
DISKRECIJA
Pjeskarena folija pruža savršenu ravnotežu između privatnosti i prozračnosti. Bez obzira radi li se o konferencijskim sobama ili osobnim uredima, folija osigurava da sastanci i radni procesi budu zaštićeni od znatiželjnih pogleda, dok istovremeno dopušta prirodno svjetlo.

Zašto odabrati mliječnu, pjeskarenu foliju:

BRENDIRANJE
Iskoristite svaki kutak vašeg radnog prostora za brendiranje. Folija nudi prilagodljive opcije dizajna, uključujući vaš logo, korporativne boje i elemente vašeg vizualnog identiteta. Mliječna folija daje mogućnost da se koristi kao bazična, te da se iz nje samo izrezuju linije ili definirani elementi, ali nam daje i opciju printa što će dodatno unijeti boje u vaš prostor. Ojačajte vaš brend među zaposlenicima i klijentima i dodajte posebni touch svojem uredu.

> Dugotrajnost bez promjene boje.

> Jednostavno se aplicira na staklo, te ne iziskuje velika ulaganja i radove u prostoru, a unosi posebni efekt u interijer.

> Jednostavno se aplicira na staklo, te ne iziskuje velika ulaganja i radove u prostoru, a unosi posebni efekt u interijer.

Spremni ste za transformaciju vašeg uredskog prostora?
Kontaktirajte nas na: info@vidime.hr i saznajte više o prilagođenim rješenjima za vaš ured.
Naš tim rado će odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam u stvaranju prostora gdje diskrecija susreće dizajn!
imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER