DECENTIA - oslikavanje izloga

DECENTIA trgovački je lanac sa nizom kvartovskih trgovina na području grada Zagreba.
Uspješno poslovanje nedavno su obilježili i novim vizualnim identitetom. Tako su trgovine iz dotadašnjeg prepoznatljivog crvenog izgleda prešle u sofisticiraniji crno-bijeli podvučen crvenom. Većina trgovina nalaze se u samostalnim objektima sa velikim površinama izloga koje Decentia koristi za komunikaciju sa kupcima i jačanje svoje prepoznatljivosti „Susjeda od povjerenja“.

Za oslikavanje izloga koristili smo konturno rezanu naljepnicu jer je želja klijenta bila da dio izloga ostanu prozirne staklene površine, te smo elemente povrća, voća, slova i logotipove koji krase izloge izrezivali iz bijele i crvene cut folije. Time smo dobili ulazak svjetlosti u prostor, omogućili kupcima da izvana imaju pogled na interijer dućana, a istovremeno brendirali poslovni objekt, te ga učinili atraktivnim svim posjetiteljima.

Realizacijom ovog projekta Decentia je dobila nove izloge koji ih dodatno ističu u kvartu, komuniciraju njihove vrijednosti i pružaju dobrodošlicu svojim kupcima.

Veseli nas sudjelovati u uspješnom poslovanju i rastu Decentie koja osvaja nove zagrebačke kvartove i zadovoljne kupce punih košarica.

Korišten materijal:          konturna naljepnica u bijeloj i crvenoj boji

Izvedene usluge:             savjetovanje, izmjera izloga, grafička priprema, vizualizacija izloga, konturno izrezivanje folije, montaža – oslikavanje izloga

imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER