FOLIJE ZA STAKLA UREDA

Pojavila vam se potreba za uređenjem interijera uredskog prostora, a isti ima puno staklenih površina koje prostor čine otvorenijim i elegantnijim, te ne želite prekriti cijelu površinu stakla. U tom slučaju idealno rješenje je pjeskarena folija koja nam daje mogućnost kreiranja dizajna prema vašem vizualnom identitetu. Uobičajeno je da se prekriva centralni dio stakla ili da u centralnom dijelu imamo veću pokrivenost stakla folijom, a u gornjem i donjem dijelu manju.

Pjeskarena folija osim što se može izrezivati u željenim oblicima na nju možemo i printati boje ili neke druge elemente, te motive. Pjeskarena folija se može postaviti djelomično sa jedne strane stakla, te ostali dijelovi sa druge strane stakla s čime ćemo dobiti 3D efekt koji će vaše površine učiniti još interesantnijim. 

Cijena pjeskarene folije ako se samo izrezuje po m2 iznosi 170,00 kn, a ako se na nju printa, te se i dodatno izrezuje tada je cijena po m2 220,00 kn. U navedenu cijenu nije uključena montaža, te se ona računa cca 50,00 kn po m2. 

Osim usluge izrade i montaže folije za stakla ureda u ponudi imamo bazu motiva i uzorke koje možemo koristiti za kreiranje vizualnog rješenja i to na linku: https://shop.vidime.hr/. Nakon odabira motiva iz naše baze ili zaprimanja vaših elemenata vizualnog identiteta u mogućnosti smo vam kreirati i grafičko rješenje sa pripremom u mjerilu, te vizualizaciju dizajna na površinama prije izrade. Upravo sve navedene usluge daju cjelovitost koja vam omogućuje da u kratkom vremenu dobijete kompletnu uslugu.

Pjeskarena folija će vam pružiti dvostruku korist: brendiranje ureda i stvaranje potrebnog prostora diskrecije. Koliko god staklene stijene daju otvorenost i eleganciju prostoru s druge strane vaše djelatnike, te posjetitelje stavljaju u nelagodnu poziciju jer niti u jednom trenutku ne mogu zaštititi od neželjenih pogleda svoje radno mjesto i aktivnosti i upravo zato treba primijeniti foliju za stakla ureda na pravilni način. 

Brendiranje ureda koje će te dobiti folijama na staklima je neizostavan element u današnjem uređenju uredskog prostora, a vrlo jednostavno se može uklopiti u ostale vizuale koji se nalaze u prostoru, te se uklapa u sve tipove uređenja interijera. U prostorima u kojima nam je potrebno unijeti boje i živosti, te osvježenja možemo ga dobiti printom na pjeskarenu foliju, a u prostorima gdje je već unijeto puno boje kroz zidove i namještaj ići ćemo sa minimalističkim rješenjem bez puno elemenata i bez boje na foliji.

Da bi se pronašlo pravo rješenje za uređenje ureda folijama za stakla pratimo vas od savjetovanja jer dolazimo na lokaciju, te se upoznajemo sa izgledom cijelog prostora, upoznajemo se sa vašom djelatnošću, načinom rada u prostoru, te vizualnim elementima koji su unijeti ili će biti u prostoru, te zajedno sa vama pronalazimo konačni izgled vašeg ureda. 

Ako ste se odlučili krenuti u projekt brendiranja i uređenja ureda folijama obratite nam se na: info@vidime.hr

imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER