CIJENA OSLIKAVANJA VOZILA

Vaše oslikano vozilo je najbolji jumbo plakat, najvidljivija reklamna površina koja je uvijek u pokretu, vidljiva svakom sudioniku u prometu, kako vozačima, tako i pješacima i zato ulaganje u reklamu na vozilu nikada nije trošak. 

Cijena oslikavanja vozila je prihvatljivija od bilo koje druge javne reklamne površine koju imate na raspolaganju. Ako usporedimo sa jednim jumbo plakatom na atraktivnoj lokaciji vaš trošak najma i izrade reklame će iznositi cca 10.000,00 kn mjesečno, te ste bili prisutni i vidljivi samo mjesec dana i to na samo jednoj lokaciji, a cijena oslikavanja vozila može iznositi samo 750,00 kn za osobna vozila, a za dostavna vozila cijena može biti već od 1200,00 kn. Ono što je ključno,  vaše vozilo je oslikano godinama, te na taj način ostajete prisutni u svijesti potrošača sa svojim brendom cijelo vrijeme. Biti prisutan i stalan na tržištu je glavni preduvjet za jačanje povjerenja kod kupaca, a time i same prodaje.

Nije potrebno oslikavati cijelu površinu vozila da bi postigli željeni efekt sa reklamom. Dovoljno je i djelomično oslikati vozilo i to sa ključnim elementima poput loga, vrste usluge ili ponude, ključni slogan koji će pokazati kupcima tko ste i šta im nudite i neizostavni dio je kontakt podatak, poput web stranice i broja telefona. Uvijek se može ubaciti i neki slikovni ili grafički element koji će osvježiti i vizualno podići izgled cijelog vozila i time pojačati učinak reklame i privući pažnju prolaznika.

Na cijenu oslikavanja vozila najviše utječe količina utrošenog materijala, odnosno veličina površine vozila koja se prekriva reklamnom folijom. Ovisno o količini folije koja se aplicira na vozila se definira i cijena usluge montaže, tako da što je veći utrošak folije i cijena montaže je veća. S obzirom da je svaki projekt oslikavanja vozila jedinstven, cijena oslikavanja vozila se kreira temeljem vašeg upita na mail: info@vidime.hr

Svaki vaš upit detaljno razradimo kroz komunikaciju sa vama, tako da dobijete uvid u sve opcije oslikavanja vozila, te sve usluge i korake koji su potrebni da bi dobili vašu putujuću reklamu.

Osim same usluge izrade naljepnica za vozilo, te montaže u mogućnosti smo vam ponuditi uslugu izrade kreativnog rješenja uz pomoć naše baze fotografija na shopu: shop.vidime.hr, te uslugu mjerenja vozila i izrade grafičke pripreme za print.

Cijena oslikavanja vozila nikad nije previsoka jer efekt i učinak koji će te dobiti za svoje poslovanje je neprocjenjiv.

Vaše vozilo još uvijek nema reklamu, a želite ga pretvoriti u putujući oglas, obratite nam se i zajedno ćemo kreirajte najbolje rješenje za vas! Upit šaljite na mail: mailto:info@vidime.hr

CIJENA OSLIKAVANJA VOZILA
CIJENA OSLIKAVANJA VOZILA
savjetujemo

Saznajte više i lako odaberite

Savjetujemo vas kako oslikati vozilo, koje elemente postaviti i koje materijale odabrati s obzirom na željeni rezultat.

oslikavanje-vozila
OSLIKAVANJE VOZILA
CIJENA OSLIKAVANJA VOZILA
CIJENA OSLIKAVANJA VOZILA
reklama na vozilu
REKLAMA NA VOZILU
imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER