OSLIKAVANJE VOZILA

Vaše vozilo je najbolja putujuća reklama, besplatna površina koju uz minimalne investicije možete pretvoriti u najjači alat promocije vašeg brenda. Vozilo i dok nije u pokretu je izloženo pogledima mase prolaznika, a kad je u prometu stalno je prisutno na lokacijama gdje podsjeća publiku na vaše postojanje.

Nije potrebno cijelo vozilo prekriti folijom da bi se postigao reklamni efekt, nego je važno istaknuti ključne elemente i boje koji će u par sekundi prolazniku pokazati tko ste i što radite. S obzirom na naše iskustvo oslikavanja vozila detaljno ćemo prikupiti od vas sve važne inpute da bi vam predložili vizualno rješenje, savjetovat ćemo vas o odabiru najadekvatnijih materijala, te ćemo vizualizirati rješenje i na kraju ga izraditi i aplicirati.

Za oslikavanje vozila koriste se polimerne ili cast folije koje imaju vijek trajanja od 7 do 10 godina, te se kod print varijanti one laminiraju što štiti foliju od blijeđenja i mehaničkih oštećenja. Folije ne oštećuju vozila, nego štite lak vozila.

Oslikavanje vozila nikada nije trošak, to je investicija koja će se višestruko isplatiti, a minimalno oslikana vozila omogućit će vam češću promjenu reklamne poruke što je interesantno tvrtkama koje često izbacuju nove proizvode na tržište.

Uobičajeno oslikavanje vozila uključuje logo na haubi, kontakt podatke na zadnjem dijelu vozila, te logo, slogan ili kratki opis djelatnosti na bočnim dijelovima vozila i naravno osnovni podaci na vozačevim vratima koje svako dostavno vozilo treba imati.

Omogućite si promociju u pokretu, oslikajte vozila i osigurajte si vidljivost na svakom koraku. 

Moguće je istaknuti se od konkurencije i moguće je pokazati svoju profesionalnost jer imate nas kao partnera koji će vam pomoći da to ostvarite na jednostavan i cjenovno prihvatljiv način.

Obratite nam se za oslikavanje vozila i obogatimo ulice gradova vašim bojama i imenom.

Kontakt mail: info@vidime.hr

oslikavanje-vozila
savjetujemo

Saznajte više i lako odaberite

Savjetujemo vas kako oslikati vozilo, koje elemente postaviti i koje materijale odabrati s obzirom na željeni rezultat.

oslikavanje-vozila
OSLIKAVANJE VOZILA
CIJENA OSLIKAVANJA VOZILA
CIJENA OSLIKAVANJA VOZILA
reklama na vozilu
REKLAMA NA VOZILU
imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER