UREĐENJE INTERIJERA SLIKAMA NA PLATNU

Želite li stvoriti ugodan uredski prostor, slike na platnu su idealan način ukrašavanja interijera jer se svojom veličinom mogu prilagoditi svakoj površini zida kojom raspolažete. One svojom debljinom od 2 cm daju 3D efekt što dodatno utječe na izgled zidova vašeg prostora. Odabir motiva koji će biti prikazan na slikama na platnu olakšali smo vam bazom fotografija sa preko 100 milijuna slika na našem shopu: shop.vidime.hr 

Osim motiva koji su vam na raspolaganju, svaki možete postaviti na željeni format, te dobiti prikaz odabrane slike u prostoru. Slike na platnu se izrađuju printom na canvas koje se postavi preko drvenih rubova blid rame.

Uređenje interijera slikama na platnu olakšava vam naknadno premještanje slika unutar samog prostora, te jednostavno seljenje u slučaju promjene lokacije.

Motivi koji se prikazuju na slikama na platnu mogu biti vezani uz vašu djelatnost ili korporativne vrijednosti, ali isto tako mogu prikazati vaš tim u trenucima zajedničkog druženja ili istaknuti neka mjesta u kojima djelujete. I vaši projekti mogu biti prikazani kao slika na platnu. Bez obzira koje motive odaberete oni će ostaviti trag na svakog vašeg poslovnog partnera, jer će te potaknuti neku emociju koja će ga zauvijek povezati sa vama. Kao što znate, svaka slika govori tisuću riječi, a isto tako svaka slika na platnu u vašem interijeru potaknut će vašeg klijenta na riječi koje će ga opustiti i učiniti ugodnim sugovornikom.

Slikom na platnu možete prekriti i neke nedostatke na zidovima prostora ili čak prekriti neke elemente koji se nalaze na zidu, ali narušavaju izgled interijera, poput razvodnih kutija i sl. 

Drvene letvice različitih širina u našoj ponudi prekrit će svako izbočenje u vašem interijeru.

Osim što slike na platnu možete iskoristiti za uređenje vašeg uredskog ili poslovnog prostora, one mogu biti idealan poklon za vaše poslovne suradnike ili djelatnike. Obradujte ih unikatnim poklonom i pokažite im koliko ih cijenite i poznajete.

Za inspiraciju i savjet o motivima i dimenzijama slika koje su idealne za vaš prostor obratite nam se na mail: info@vidime.hr

uredenje-interijera-slikama-na-platnu

savjetujemo

Saznajte više i lako odaberite

Savjetujemo vas kako urediti prostor, najbolje iskoristiti površine i koje materijale
odabrati obzirom na željeni rezultat.

UREDENJE-INTERIJERA-FOTOTAPETAMA
UREĐENJE INTERIJERA FOTOTAPETAMA
brendiranje interijera
brendiranje interijera
cijena-brendiranja-interijera
cijena brendiranja interijera
uredenje-interijera-slikama-na-platnu
UREĐENJE INTERIJERA SLIKAMA NA PLATNU
oslikavanje-prodajnih-mjesta
OSLIKAVANJE PRODAJNIH MJESTA
oslikavanje-interijera-(3)
OSLIKAVANJE INTERIJERA
uredenje-interijera-zidnim-naljepnicama
UREĐENJE INTERIJERA ZIDNIM NALJEPNICAMA
uredenje-interijera-zidovi
BRENDIRANJE INTERIJERA ZAGREB
imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER