ROLL-UP BANNER

Ne zaboravite na promociju svoje tvrtke prilikom sudjelovanja na sajmovima, eventima i konferencijama bez obzira odvijaju li se uživo ili online.

Jednostavno je i cjenovno prihvatljivo iskoristiti sve dostupne prezentacijske sustave, a svakako najpopularniji među njima je roll-up banner. 

Prednosti samostojećeg bannera su jednostavna montaža i demontaža, te lagani transport. Neovisno o tome koju dimenziju odabrali, za svaki od njih pronaći će te mjesto na koje će te ga postaviti jer ne zauzima prostor, a postiže željenu vidljivost. Idealne dimenzije roll-up bannera su: 85×200 cm, 100×200 cm i 120×200. Postoje i širi banneri, ali je njihov transport puno zahtjevniji, a i ograničeni ste sa njegovim postavljanjem u prostorima gdje se održava određeni event.

Roll-up banner je višestruko iskoristiv jer osim što ga možete upotrijebiti za sva svoja sudjelovanja na eventima, možete ga postaviti i u uredski prostor, te na taj način podići brending svog ureda. Da bi ga maksimalno iskoristili postavite ga i kao svoju pozadinu prilikom video sastanaka. 

Osim same izrade roll-up bannera nudimo vam i vizualno rješenje koje može biti pripremljeno za određenu temu eventa, a može biti i generalni prikaz vaše tvrtke i ključnih usluga. Kod roll-up bannera je bitno da nema previše teksta i sitnih podataka, da na njemu postoji neki element koji će privući pažnju prolaznika, te da je na svijetloj podlozi. Upravo tako kreirani roll-up banneri postići će najveću vidljivost.

Iskoristite svoje sudjelovanje na eventu i kada samo događanje završi, slikajte sebe, svoje poslovne suradnike sa vašom reklamom na banneru, te se promovirajte na društvenim mrežama.

Toliko prednosti za minimalnu investiciju dobijete sa samo jednim proizvodom i zato ga iskoristite.

Za grafičku pripremu, te print i izradu roll-up bannera obratite nam se na mail: info@vidime.hr

Cijene roll-up bannera:

Print vizuala sa roll-up mehanizmom i prijenosnom torbom za dimenziju 85*200 cm iznosi 336,00 kn, za dimenziju 100*200 cm iznosi 428,00 kn, a za dimenziju 120*200 cm iznosi 504,00 kn. Navedene cijene su bez PDV-a.

roll-up banner
savjetujemo

Saznajte više i lako odaberite

roll-up banner
ROLL-UP BANNER
imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER