TKK - OSLIKAVANJE VOZILA

Tvrtka TKK je za svoje prodavače osigurala službena osobna i dostavna vozila koja je odlučila višestruko iskoristiti. Osim što je vozni park prijeko potreban za obavljanje njihovog posla on im ujedno služi i kao putujuća reklama.

Oslikavanje dostavnih vozila oni ne smatraju troškom jer prolaskom tisuća kilometara kroz razne gradove oni su primijećeni i ostaju u sjećanju svima onima koji za svoje poslovanje trebaju upravo te proizvode. Kada u bilo kojem trenutku isti ti pogledi uđu u prodavaonicu sa njihovim proizvodima na policama oni postaju poznati proizvodi, a samim time i kupljeni.

Upravo na taj način stvaraju prepoznatljivost svog brenda kod sve veće publike, koja ih upravo zbog toga smatra profesionalcima.

Svima nama poduzetnicima je važno da postanemo prepoznatljivi i vidljivi našim kupcima jer je to put koji nas vodi uspješnom poslovanju.

Za klijenta TKK oslikali smo nekoliko osobnih i dostavnih vozila, te smo svaki put isto vizualno rješenje prilagođavali drugom modelu vozila.

Korišteni materijal: PVC folija za vozila, mat laminacija

Usluge: mjerenje vozila, grafička priprema, vizualizacija, print na foliju sa konturnim izrezivanjem, montaža folija na vozilo

imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER