SECURITAS - UREĐENJE INTERIJERA FOTO TAPETAMA

Projekt uređenja interijera uredskog prostora zidnom tapetom.

Da bi stvorili ugodan radni ambijent svojim djelatnicima, a istovremeno poslovni prostor učinili atraktivnim svim posjetiteljima odlučili su urediti zidove recepcije, hodnika, te soba za sastanke.

Da bi uski, a dugački hodnik unio život i opuštenu atmosferu u interijer cijeli zid u dužini od 20-tak metara smo pomoću zidne tapete ukrasili motivom šume. Uski hodnik je vizualno dobio dubinu, a zelena boja unijela dašak prirode i mirnoće.

Na zidu nasuprot šumi postavili smo 3D puzzle rezane od forex-a debljine 2 cm sa motivirajućim porukama na svakoj pojedinoj.

Sa fototapetom i motivirajućim porukama njihov radni prostor postao je prava oaza radne učinkovitosti i uspjeha.

Zidne tapete koje smo koristili su mat canvas vanjske strukture što daje prirodni izgled samom vizualu šume, a istovremeno su samoljepljive što nam omogućuje urednu montažu, te nema ostatak ljepila na zidu nakon skidanja tapeta.

Osim na zid tapete su na jednom dijelu lijepljene i na vrata, te smo na taj način spriječili da se motiv šume presijeca, te sve pretvorili u jednu kompaktnu cjelinu.

Sretni smo i ponosni što smo dio ove lijepe priče u kojoj smo sudjelovali od same ideje našeg klijenta do šetnje uređenim prostorima.

Korišteni materijal: samoljepljiva tapeta, mat canvas fototapeta, zidna tapeta

Usluge: savjetovanje, mjerenje, print na fototapetu, montaža

imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER