SECURITAS - BRENDIRANJE INTERIJERA

Projekt uređenja interijera uredskog prostora zidnom tapetom u prostoru za druženje i opuštanje.

Da bi stvorili ugodan ambijent svojim djelatnicima, a istovremeno poslovni prostor učinili atraktivnim  odlučili su centralni prostor pretvoriti u zonu za druženje i razgovore o budućim projektima i to u atmosferi koja ih opušta i istovremeno čini kreativnima.

Za taj željeni efekt postavljeni su zeleni podovi koji imitiraju travu, a preko zidova smo pomoću zidne naljepnice unijeli eleganciju. Kroz tanke plave linije godova pratili smo dizajn i boju njihovog brenda, te zidove učinili zanimljivim, a prostor pretvorili u pravi atrakciju.

Zbog tankih linija odlučili smo se raditi print na punu površinu zidne naljepnice jer je upravo ovaj prostor i zid u njemu centralni dio ureda, te zbog velike fluktuacije ljudi lakše može doći do struganja po zidu. Odabirom upravo te zidne naljepnice osigurali smo im nesmetano kretanje kroz prostor bez rizika od oštećenja naljepnice na zidu.

Sretni smo i ponosni što smo dio ove lijepe priče, te svaki put ispočetka uživamo u posjet i obilasku njihovih ureda, a upravo to je ono što svatko od nas želi. Imati prostor u koji će se svaki naš klijent iznova poželjeti vratiti.

Korišteni materijal: zidna naljepnica, samoljepljiva mat zidna naljepnica

Usluge: savjetovanje, mjerenje, print na fototapetu, montažax

imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER