RAPTOR - OSLIKAVANJE AUTA

RAPTOR – vodeće poduzeće u području sigurnosnih i nadzornih sustava za vozila i objekte, svoje proizvode i usluge predstavlja i na zagrebačkom Auto Showu.

U skladu sa njihovim vizualnim identitetom sudjelovali smo u uređenju sajamskog prostora, te smo bijele panele prelijepili crnom PVC folijom i stvorili ambijent koji prati njihov brend.

Ključno je bilo istaknuti logo tvrtke postavljen na najvišu poziciju štanda da bi bilo vidljivo i uočljivo svim posjetiteljima sajma, te po dužini svih panela navesti njihove ključne proizvode.

Na samom štandu u duhu Auto Show-a bilo je prisutno i vozilo na koje smo istaknuli proizvode i ponudu koja se odnosi isključivo na auto program.

Promo pult kao neizostavni i prijeko potreban detalj na svakom sajmu potrebno je brendirati i uklopiti ga u vizualno rješenje cijelog štanda.

Osim što će te uređenim sajamskim prostorom privući potencijalne klijente na svoj štand, fotografije, te snimke sa takvog događaja moći ćete koristiti za svoju promociju i nakon završenog sajma putem objava na društvenim mrežama ili svojoj web stranici.

Uređenje sajamskog prostora naš klijent ne smatra troškom nego ulaganjem u marketing, a mi se kao njihovi partneri radujemo svakom njihovom budućem projektu.

Korišteni materijal: crna PVC folija, bijela folija konturno rezana za slova i logotipove, print i konturno izrezivanje folija za vozilo

Naše usluge: izrada i montaža folija

imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER