MOBIS - NALJEPNICE ZA IZLOGE

Mobis – stručnjaci mobilnih tehnologija svoj proizvodni asortiman osim kroz web shop nude i u maloprodajnom dućanu sa atraktivno uređenim izlogom.

Smatraju da je vizualna promocija na vlastitim površinama važna za razvoj i prepoznatljivost njihovog brenda, te su pripremili vizualno rješenje koje su uz našu pomoć prilagodili površini izloga.

Za ovaj projekt koristili smo print na punu naljepnicu, ali nismo kompletno staklo zatvorili folijom nego samo donji dio stakla. Na taj način dobili smo brending izloga, a istovremeno pogled prolaznicima na proizvode u dućanu, a djelatnicima omogućili ulazak dnevnog svjetla.

Naljepnicu smo nakon printa dodatno laminirali radi produljenja vijeka trajanja, zaštite intenziteta boje, te zaštite od mehaničkih oštećenja. Konturno smo je izrezali po vanjskom rubu, okviru, te dodatno aplicirali bijele segmente koji čine strelicu koja nas ujedno usmjerava na ulaz u prodajni prostor.

Na vrlo jasan i zabavan način prenijeli su poruku na izlogu svojim kupcima, te pratili svoj vizulni identitet kroz boje i grafičko rješenje.

Veseli nas sudjelovati u uspješnom poslovanju i rastu tvrtke Mobis koja osvaja kupce svojom uslugom i ponudom.

Korišten materijal:     PVC folija sa zaštitnom laminacijom, konturna naljepnica

Izvedene usluge:          tisak na naljepnicu, konturno izrezivanje folije, montaža – oslikavanje izloga

imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER