Projekt M style - NALJEPNICE ZA IZLOGE

DVOSTRUKA KORIST – PRIVLAČENJE POGLEDA KLIJENATA I ZAŠTITA OD NEŽELJENIH POGLEDA

Vlasnica frizerskog salona M Style iako je sa svojim prostorom smještena u prizemlju obiteljske kuće koji nije na frekventnoj lokaciji punoj prolaznika prepoznala je važnost uređenja izloga.

Ona je svoje klijente prvenstveno željela zaštititi od neželjenih pogleda izvana, ali istovremeno uljepšati svoj izlog, te ga učiniti atraktivnijim i ugodnijim sebi i svojim posjetiteljima.

Izlog je ionako njezina površina koja je idealna prilika za promociju i isticanje ponude, te prepoznatljivosti.

Znala je koje boje trebaju pratiti njezino ime i brend, a sve ostalo prepustila je nama. Kao pravi profesionalac smatra da je ona ta koja treba dati tretmane i njegu svojim klijentima, a da smo mi oni koji ćemo njezinu poruku prenijeti na izlog koji će postati ogledalo upravo M Style brenda.

Da bi put ka stvaranju brendiranog izloga bio jednostavan, te na zadovoljstvo vlasnice salona koristila je našu našu bazu fotografija: https://shop.vidime.hr/ te odabrala tri fotografije. Temeljem odabranih slika, te naziva salona složili smo nekoliko prijedloga vizualnog rješenja, te je ona odabrala i učinila svoj radni prostor mjestom u kojem sa zadovoljstvom prima svoje klijente.

Za dio izloga koji je željela u potpunosti zatvoriti od pogleda i izvana i iznutra koristili smo punu naljepnicu sa printom same fotografije, te smo je dodatno laminirali radi zaštite od mehaničkih oštećenja, te radi produljenja vijeka trajanja same folije. Drugi dio izloga gdje je željela ulazak svjetlosti u prostor, te pogled iznutra prema van, ali istovremeno zaštitu i brendiranje izvana koristili smo prozorsku rupičastu grafiku.

Ulazna vrata nije željela zatvarati folijom, te smo na njih stavili samo one informacije koje su obavezne i potrebne i za njih smo koristili konturno rezane naljepnice.

Klijent je iskoristio kompletnu našu ponudu i sva rješenja koja su mu bila potrebna, od mjerenja, baze fotografija, grafičkog dizajna i pripreme do izrade i montaže, te je ostvario svoju želju i privukao nove klijente.

Ova mlada poduzetnica oslikavanje izloga ne smatra troškom nego ulaganjem u promociju, te je upravo na ovaj način dobila niz novih, zadovoljnih klijenata, a mi joj zahvaljujemo što je upravo nas odabrala da joj u tome pomognemo.

Korišteni materijali: puna PVC folija sa printom, prozorska rupičasta grafika, natpis i logo na forex ploči

Naše usluge: mjerenje, grafička priprema, print, montaža

imate
ideju/projekt?
Subtitle

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU
Subtitle

NEWSLETTER