DECENTIA - OSLIKAVANJE PROZORA

DECENTIA trgovački je lanac sa nizom kvartovskih trgovina na području grada Zagreba. Uspješno poslovanje nedavno su obilježili i novim vizualnim identitetom. Tako su trgovine iz dotadašnjeg prepoznatljivog crvenog izgleda prešle u sofisticiraniji crno-bijeli podvučen crvenom. Većina trgovina nalaze se u samostalnim objektima sa velikim površinama izloga koje Decentia koristi za komunikaciju sa kupcima i jačanje svoje prepoznatljivosti „Susjeda od povjerenja“.

Naš zadatak bio je odjenuti izloge u novo ruho. U suradnji s klijentom osmislili smo način oslikavanja izloga pojedinih trgovina, uvažavajući njihove potrebe i želje kao i specifičnosti svake trgovine i lokacije.

Za oslikavanje izloga koristili smo punu mat naljepnicu i time prekrili cijelu površinu izloga. Razlog tome je sakrivanje leđa polica i rashladnih vitrina čija pozadina narušava vizualni identitet brenda i samog izloga. Izlozi nekih trgovina imaju velike površina, dok se druge sastoje od više manjih prozorskih površina te zahtijevaju preciznu izmjeru i montažu. Želja klijenta bila je da dio izloga ostanu prozirne staklene površine za koje smo koristili konturne naljepnice za povrće i voćke koje krase izloge, kao i za aplikaciju logotipa, te tekstualnih poruka i slogana. S obzirom da se radi o kombinaciji dvije vrste folija potrebno je prilagoditi cijelo vizualno rješenje, tako da na kraju dobijemo izlog kao jednu cjelinu.

Realizacijom ovog projekta Decentia je dobila nove izloge koji ih dodatno ističu u kvartu, komuniciraju njihove vrijednosti i pružaju dobrodošlicu svojim kupcima.

Veseli nas sudjelovati u uspješnom poslovanju i rastu Decentie koja osvaja nove zagrebačke kvartove i zadovoljne kupce punih košarica.


Korišten materijal:     PVC folija sa zaštitnom laminacijom, konturna naljepnica

Izvedene usluge:         savjetovanje, izmjera izloga, grafička priprema, vizualizacija izloga, tisak na naljepnicu, montaža – oslikavanje izloga

imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER