NALJEPNICE ZA VRATA

Kada planiramo uređenje interijera pokrećemo svoju maštu i kreativnost kako bismo stvorili ugodan ambijent te u potpunosti iskoristili prostor. Za početak pronalazimo stil uređenja koji nam se sviđa i pratimo trendove pa potom poželjne elemente koristimo u vlastitom dizajnu.

Umjesto da slijepo pratimo trendove koji se jako brzo mijenjaju, trebali bismo na svom prostoru ostaviti osobni pečat. Koristite elemente različitih stilova, monotone zidove prekrijte zanimljivim foto tapetama, odaberite originalnu sliku na platnu ili iskoristite pojedine zidove za brendiranje. 

Za brendiranje ureda koriste se elementi iz knjige vizualnih standarda određene kompanije. Svi elementi moraju biti usklađeni kako bi, u konačnici, dobro izgledali te stvorili ugodno radno okruženje. 

Za uređenje interijera poslovnih prostora izrazito je popularna pjeskarena folija koja uz sofisticiran izgled nudi i zaštitu od znatiželjnih pogleda koja je uvelike potrebna u kompanijama s mnogo staklenih ureda.

Kroz zadnjih nekoliko godina sve popularnije postaju naljepnice za vrata koje također možemo primijetiti na mnogim javnim mjestima.

Vrata se mogu oslikati djelomično ili potpuno, a samo oslikavanje može imati informativnu svrhu. Oslikavanje vrata koristi se u različite svrhe. U nekim kompanijama na taj se način diferenciraju odjeli što omogućuje posjetiteljima i klijentima olakšano snalaženje u objektu. Pojedine kompanije na vrata stavljaju svoje interne slogane.

Kod oslikavanja drvenih vrata zanimljivo je to što se svaka strana vrata može prilagoditi određenom prostoru, a kod staklenih vrata isti vizual vidi se na obje strane.

Oslikavanje vrata često se koristi u poslovnim prostorima u kojima više kompanija dijeli istu zgradu. Tada se vrata oslikavaju logotipovima i elementima koji pripadaju vizualnom identitetu kompanija.

Samoljepljive foto tapete i PVC naljepnice poželjna su opcija za moderno uređenje vašeg privatnog ili poslovnog prostora. Odaberite željeni dizajn koji pristaje vašem prostoru i sve ostalo prepustite nama.

Uz foto tapete u ponudi imamo i zidne naljepnice, 3D logotipove, slike na platnu te kaširane postere s okvirom. Različite zidne grafike i PVC naljepnice često se koriste u uređenju poslovnih prostora, točnije ureda, sala za konferencije i soba za sastanke.

Upečatljive zidne grafike svakom će prostoru dati posebnu notu i ostaviti dobar dojam na sve posjetitelje, klijente i suradnike.

Javite nam se s idejom, mi smo tu da ju realiziramo.

imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER