PRIČA PODUZETNIK

LA CAMILLA - OSLIKAVANJE IZLOGA

Mateja je svoj dugogodišnji san o vlastitom salonu konačno ostvarila. Pronašla je adekvatni prostor, te je smatrala da treba pokazati naselju i svim njegovim posjetiteljima tko im je stigao. Izlog koji je zatekla je imao puno staklenih površina, te je neke od njih trebala zatvoriti od pogleda prolaznika, a istovremeno ih iskoristiti za privlačenje klijenata. Izlog je ionako njezina površina koja je idealna prilika za promociju i isticanje ponude, te prepoznatljivosti.

Znala je koje usluge želi prikazati, te koje boje trebaju pratiti njezino ime i brend, a sve ostalo prepustila je nama. Kao pravi profesionalac smatra da je ona ta koja treba dati tretmane i njegu svojim klijentima, a da smo mi oni koji ćemo njezinu poruku prenijeti na izlog koji će postati ogledalo upravo La Camilla brenda.

Za dio izloga koji je željela u potpunosti zatvoriti od pogleda i izvana i iznutra koristili smo punu naljepnicu sa printom same fotografije, te smo je dodatno laminirali radi zaštite od mehaničkih oštećenja, te radi produljenja vijeka trajanja same folije. Drugi dio izloga gdje je željela ulazak svjetlosti u prostor, te pogled iznutra prema van, ali istovremeno zaštitu i brendiranje izvana koristili smo prozorsku rupičastu grafiku.

Da bi cijeli izlog bio jedna cjelina, te da bi obuhvatio tekstualni i slikovni prikaz napravili smo skladni raspored. Za tekstove smo koristili bijela slova radi boljeg isticanja na podlozi.

Ulazna vrata nije željela zatvarati folijom, te smo na njih stavili samo one informacije koje su obavezne i potrebne i za njih smo koristili konturno rezane naljepnice.

Klijent je iskoristio kompletnu našu ponudu i sva rješenja koja su mu bila potrebna, od mjerenja, grafičkog dizajna i pripreme do izrade i montaže, te je ostvario svoju želju i privukao nove klijente.

Mateja oslikavanje izloga ne smatra troškom nego ulaganjem u promociju, te je upravo na ovaj način dobila niz novih, zadovoljnih klijenata, a mi joj zahvaljujemo što je upravo nas odabrala da joj u tome pomognemo.

NEDAVNE OBJAVE
imate
ideju/projekt?
Subtitle

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU
Subtitle

NEWSLETTER