KAŠIRANI POSTER

Zidovi ureda daju niz prednosti, ali nažalost često ostanu prazni i neiskorišteni. Ponekad nemamo ideje šta na njih staviti, ponekad se nemamo vremena time baviti, a pri tome ne razmišljamo o efektu kojeg ćemo postići kada ih uredimo.

Kad odlučimo urediti zidove ureda prva stepenica koju trebamo savladati je odabir motiva koji će se postaviti na zid. U tom trenutku se zapitamo koja je namjena uredskog prostora kojeg uređujem kaširanim posterima. Želim li u tom prostoru istaknuti svoje projekte i radove, logo ili neke slogane, izreke koji su direktno vezani uz našu djelatnosti ili možda želimo odabrati neutralne motive koji će se samo svojim bojama uklopiti u cijeli interijer.

Da bi vam olakšali odabir motiva pripremili smo za vas shop sa neiscrpnom bazom fotografija, na linku: shop.vidime.hr. Motive možete pretraživati prema željenim kategorijama koje su vezane za vašu djelatnost, a možete jednostavno ići na varijantu unosa imena grada koji vas fascinira ili nekog elementa iz prirode koji želite da krasi zidove vašeg ureda.

Druga bitna stvar je odabir veličine kaširanog postera. Ako želite više postera na jednom zidu, tada treba definirati broj slika, te veličinu svake pojedine, te pripaziti da odabrani motivi prate isti stil. Odlučite li se na samo jedan kaširani poster na jednom zidu, tada on treba biti što veći u odnosu na cijeli zid, jer u protivnom nećemo dobiti efekt vidljivosti i osvježenja prostorije.

Kaširane postere izrađujemo od materijala koji su otporni na vlagu, te na taj način sprječavamo mogućnost savijanja slike. Koji će se način montaže odabrati ovisi i o vašem odabiru, a moguće je kaširani poster vješati kao sliku ili lijepiti na podlogu sa silikonskim ljepilom ili obostrano ljepljivom trakom. Odabir postavljanja ovisi i o veličini i težini samog kaširanog postera.

Ne trebate brinuti jeste li dobro odabrali i kako će to u konačnici izgledati jer ćemo sve vizualizirati prije nego krenemo u izradu. Naše vizualizacije će vam dati pravu sliku konačnog izgleda vašeg uredskog zida i projekt uređenja zidova kaširanim posterima pretvoriti u ugodno putovanje sa sretnim završetkom.

Odlučili ste urediti zidove svojeg ureda, obratite nam se na: info@vidime.hr i zajedno ćemo kreirati vaš savršeni ured.

kaširani-poster

imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER