KAŠIRANI POSTER SA OKVIROM

I male intervencije u uređenje interijera uredskog prostora donose rezultate. Iskoristite površine zidova uredskog prostora i istaknite na njima svoje vrijednosti pomoću kaširanog postera sa okvirom.

Kaširani poster se svojim izgledom, te mogućnošću odabira okvira u crnoj, bijeloj ili srebrnoj boji uklapa u svaki poslovni interijer, a dimenzijom se može prilagoditi veličini zida. Ovisno o samom vizualnom rješenju, te o veličini i poziciji zidova možete odabrati više manjih slika koje će se pozicionirati na jedan zid ili jednu veliku sliku koja će dominirati samim zidom, a time i prostorijom.

Vizualna rješenja koja će se postaviti na kaširani poster sa okvirom mogu se odnositi na vaše projekte koje želite istaknuti i pokazati vašim posjetiteljima, mogu biti motivirajuće poruke ili neki neutralni motivi koji će samo svojim bojama i dizajnom osvježiti uredski prostor. Prilikom donošenja odluke o odabiru motiva bitno je odrediti namjenu prostorija u koje unosimo kaširane postere sa okvirom. Ako se radi o hodnicima, ulaznom prostoru u ured ili sobi za sastanke tada se uobičajeno koriste motivi koji su vezani za projekte ili vrijednosti same tvrtke, a ako se uređuju uredi namijenjeni isključivo djelatnicima tvrtke tada se može slobodnije pristupiti odabiru motiva, te dozvoliti zaposlenicima da si zidove ureda kreiraju sa motivima koji ih inspiriraju, te im stvaraju ugodan boravak na radnom mjestu.

Kaširani poster sa okvirom se izrađuje na način da se odabrani motiv printa u mat varijanti, te se kašira na kapa line ploču koja se uokviruje tankim aluminijskim okvirom u crnoj, bijeloj ili srebrnoj boji. Svaki okvir na sebi ima kvačicu za vješanje, te je slika spremna za postavljanje. Radi lakšeg odabira motiva koje možete koristiti za uređenje zidova uredskog prostora sa kaširanim posterima pripremili smo za vas bazu fotografija na linku: shop.vidime.hr

Osim same baze motiva i usluge izrade naš tim vam daje podršku od savjetovanja, grafičke pripreme do vizualizacije i zato se možete opustiti jer ćemo zajedno kreirati vaš ured iz snova!

imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER