DIZAJNERSKE TAPETE ZA HOTELE

Uređenju hotela treba pristupiti sa posebnom pažnjom, te je uobičajeno da se u takav projekt uključe i dizajneri interijera koji osim namještaja brigu vode i o dekoracijama poput foto tapeta. 

Foto tapete će dati poseban štih sobama i učiniti ih ugodnijim mjestom boravka. Tapete su neizostavan dio uređenja i ostalih zona hotela poput dječjih igraonica, restorana, barova, spa centra, recepcije, te se dizajn na tapetama usklađuje sa preostalim dekorima i namještajem.

Da bi olakšali posao dizajnerima interijera i investitorima pripremili smo bazu dizajnerskih tapeta kroz različite teme i omogućili različite materijale foto tapeta koje će svojom vanjskom strukturom utjecati na sam dizajn i kompletni dojam u prostoru. Baza dizajna zidnih tapeta na linku: https://shop.vidime.hr/

Na raspolaganju su samoljepljive canvas tapete koje nam pružaju brzu, urednu i jednostavnu, te cjenovno nižu uslugu montaže i zato su idealne u projektima gdje se na objektu treba u kratkom roku postaviti velika količina zidnih tapeta.

Osim toga imamo i tapete koje se lijepe na bazi škrobnog ljepila, te one dolaze u raznim strukturama: glatka ( smooth ) tapeta, lanena foto tapeta, brush tapeta koja imitira poteze kista i rough – hrapava zidna tapeta.

Svi dizajni i materijali se prilagođavaju dimenzijama zidova, te se pažljivo planira širina traka koja će se pripremiti za određeni projekt.

Kod tapeta koje se postavljaju sa škrobnim ljepilom potrebno je napraviti impregnaciju zidova, te je iz tog razloga proces montaže dulji, te cjenovno skuplji.

S obzirom na iskustvo rada u projektima uređenja poslovnih i privatnih prostora naš tim i usluge uključuju mjerenje, grafičku pripremu i prilagodbu dizajna zidovima, te uslugu izrade i montaže foto tapeta. Pokrivamo područje cijele Hrvatske i Europe.

Uključujemo se u projekt od početka, te u suradnji sa arhitektima i dizajnerima interijera i investitorom planiramo i savjetujemo sve detalje oko izrade zidnih tapeta.

Prije realizacije cijelog projekta pripremamo tapete za uzornu sobu, te izrađujemo sve potrebne uzorke dizajna na željenim materijalima.

Često u projektu dizajneri i investitori imaju definirani dizajn koji nije moguće pronaći u stock bazi fotografija, te u tom slučaju se ide na varijantu da se ponudi slična, alternativna varijanta dizajna ili da se priprema dizajn po željama naručitelja.

Ukoliko radite na projektu uređenja interijera foto tapetama ključno je odabrati partnera koji je u mogućnosti pristupiti sa svim uslugama koje su potrebne do konačne realizacije, te vam naš tim za sve faze stoji na raspolaganju. Kontaktirajte nas na: info@vidime.hr

savjetujemo

Saznajte više i lako odaberite

Savjetujemo vas kako urediti prostor, najbolje iskoristiti površine i koje materijale
odabrati obzirom na željeni rezultat.

UREDENJE-INTERIJERA-FOTOTAPETAMA
UREĐENJE INTERIJERA FOTOTAPETAMA
brendiranje interijera
brendiranje interijera
cijena-brendiranja-interijera
cijena brendiranja interijera
uredenje-interijera-slikama-na-platnu
UREĐENJE INTERIJERA SLIKAMA NA PLATNU
oslikavanje-prodajnih-mjesta
OSLIKAVANJE PRODAJNIH MJESTA
oslikavanje-interijera-(3)
OSLIKAVANJE INTERIJERA
uredenje-interijera-zidnim-naljepnicama
UREĐENJE INTERIJERA ZIDNIM NALJEPNICAMA
uredenje-interijera-zidovi
BRENDIRANJE INTERIJERA ZAGREB
imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER