Cutie Cloud - OSLIKAVANJE ŠTANDOVA

Cutie Cloud kao renomirani brend na tržištu dječje opreme svoju ponudu osim kroz web shop trgovinu nudi  i u prodajno izložbenom prostoru. Osobnim dolaskom budući roditelji se detaljnije upoznaju sa svakim proizvodom, te imaju prilike dobiti i savjete od ljubaznog i profesionalnog osoblja. Osim bogate ponude proizvoda za bebe i djecu svaki posjetitelj se osjeća ugodno u njihovom ambijentu jer su ga uz našu pomoć upotpunili sitnim detaljima koji stvaraju potrebni ugođaj.

Njihov slogan ————————— zauzeo je mjesto na zidu iznad dječjih krevetića, a atmosferu smo podigli postavljanjem letećih balona izrađenih od printanih i konturno rezanih naljepnica koje svakog mališana vode u svijet čarolije i mašte.

Da bi svoju kratkotrajnu ponudu mogli prikazivati i u prodajnom prostoru jedan zid smo pomoću naljepnice kreda, pretvorili u školsku ploču. Ovu površinu svatko voli koristiti za izražavanje svoji trenutnih uzbuđenja, te ujedno ostavljati poruke zahvale i pohvale i uvijek je zabavno čitati njihov sadržaj.

Veliki prostor pružio je mogućnosti kreativnog izražavanja, pa se je jedan cijeli zid iskoristio da bi istaknuli sve brendovima koje imaju u ponudi, te smo za to koristili punu mat zidnu naljepnicu.

I na kraju smo i izlog dvostruko iskoristili. Klijent je sa jedne strane želio promovirati svoj brend, te pretvoriti izlog u pravi oblačić sreće, a s druge strane želio je u tom dijelu prodajnog prostora stvoriti diskreciju kupcima. Upravo taj dvostruki efekt postigli smo printom na prozorsku rupičastu grafiku.

Veseli nas da smo i mi mogli sudjelovati u stvaranju zadovoljstva i sreće njihovih klijenata i zaposlenika.

Korišteni materijal: zidna naljepnica, konturno rezana naljepnica iz crne folije za slova, printana i konturno rezana naljepnica baloni, prozorska rupičasta naljepnica za staklo, folija školska ploča za pisanje kredom

Izvedene usluge: usluga mjerenja, korištena fotografija iz naše baze slika sa shopa https://shop.vidime.hr/, grafička priprema, print i montaža

NEDAVNE OBJAVE
imate
ideju/projekt?
Subtitle

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU
Subtitle

NEWSLETTER