CIJENA MUTNE FOLIJE ZA STAKLO

Mutna, pjeskarena ili mliječna folija, različiti nazivi za isti materijal i efekt. Neovisno koji naziv primjenjujete efekt koji se postiže sa pjeskarenom folijom najviše ovisi o kreativnom, vizualnom rješenju kojeg će za vas pripremiti naš grafički odjel.

Mutna folija za staklo ima niz prednosti, a jedna od njih je da se može koristiti za oslikavanje svih unutarnjih staklenih površina ureda, ali i za vanjska stakla, poput izloga.

Uobičajeno se pjeskarena folija izrezuje u linijama, te se u tom slučaju postavlja preko cijele staklene površine, a kad se koristi puna mutna folija tada se ona postavlja na centralni dio stakla, radi stvaranja prostora diskrecije u onom području gdje je to najvažnije. Staklene stijene unutar ureda imaju visinu između 260 i 280 cm,  a sama folija je visine 120 cm, te se pozicionira u centralnom dijelu stakla, te počinje na visini od cca 70 cm visine i završava na visini od cca 190 cm.

Osim stvaranja prostora diskrecije u zonama ureda gdje nam je to potrebno, pjeskarena folija ima još jednu vrlo važnu ulogu, a to je brendiranje uredskog prostora. Kad govorimo o unošenju vizualnih elemenata u poslovni prostor tada možemo pjeskarenu foliju iskoristiti na dva načina. Jedan način je da izrezujemo elemente koji su dio našeg brenda, poput loga, a drugi način je da printamo motive i grafike na nju, te je nakon toga možemo još dodatno i izrezivati. Koji način ćemo odabrati ovisi o izgledu kompletnog uredskog prostora i bojama koje su već u samom prostor. Svako iskorištavanje pjeskarene folije u svrhu uređenja interijera ureda stvorit će dodatni efekt i pridonijeti kompletnom dojmu. 

Cijena mutne folije za staklo ovisi o konačnom efektu koji želimo postići. Ako odaberemo punu foliju bez izrezivanja elemenata i bez printa, tada je njezina cijena najniža, te iznosi 140,00 kn/m2. Ako se odlučimo za izrezivanje folije u oblicima bez dodatnog printa, cijena po m2 iznosi 170,00 kn, a sa printom ona iznosi 180,00 kn po m2.

Sa minimalnom kvadraturom folije na staklenim površinama vašeg uredskog prostora stvorit će te višestruku korist, prostor diskrecije, brendiranje i ugodniji ambijent za djelatnike i posjetitelje.

Potražite savjet i kreirajte svoj ured iz snova, obratite nam se na: info@vidime.hr

mutna-folija-za-staklo-cijena

imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER