ZIDNA TAPETA ŠUMA

Brojne su mogućnosti uređenja interijera, a upravo našim foto tapetama i zidnim grafikama možete dati osobni pečat vlastitom privatnom ili poslovnom prostoru.

U današnjem užurbanom svijetu stres je nažalost neizbježan, a ljudi su zbog različitih obaveza često premoreni. 

Kako bi povećali produktivnost i zadovoljstvo vlastitih suradnika i klijenata, poslodavci se često okreću uređenju interijera. Naizgled nebitna stavka u svakom poslovanju, poslodavcima danas postaje izuzetno važna jer sa sobom donosi mnogo prednosti. 

Uz to što ostavlja odličan prvi dojam na sve posjetitelje, ugodan ambijent stvara dobru radnu atmosferu i u vašim zaposlenicima budi osjećaj pripadnosti kolektivu. Najbolja reklama za vašu tvrtku upravo je njezin zadovoljni zaposlenik.

Različite zidne grafike ili foto tapete mogu stvoriti pozitivnu promjenu koja vam je potrebna. 

Foto tapete s motivima prirode vrlo su popularne u uređenju privatnih i poslovnih interijera zato što upotpunjuju prostor. Znanstveno je dokazano da priroda pozitivno utječe na ljude jer smiruje i odmara um.

Za manje prostorije u vašem domu preporučamo da odaberete svjetlije tapete s manje detalja jer će u suprotnom one još više zatvoriti prostor. Uz svjetlije tonove poželjni su i jednostavni pejzaži.

Osim sa šumskim motivima, svoj dom možete ukrasiti fotografijama Alpa, vodopada, jezera i mnogim drugim motivima. Unesite dašak prirode u svoj dom i odaberite idealnu tapetu za sebe u našoj bazi fotografija.

Sve naše tapete i zidne grafike jednostavne su za postavljanje i skidanje. Nećete se boriti s ostatcima ljepila i neredom jer su tapete samoljepljive te kada poželite promjenu, jednostavno ih odlijepite. 

Naš stručni tim nudi usluge savjetovanja, mjerenja, grafičke pripreme i montaže. Upravo će naše usluge i Vaša kreativnost stvoriti idealno rješenje za Vaš prostor.

Canvas struktura tapeta ostavlja dojam profinjenosti te daje moderan izgled svakom prostoru. Pregledajte različite motive na našem webshopu, na trenutak postanite dizajner i kreirajte svoj prostor iz snova.

imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER