ZAŠTO I KAKO BRENDIRATI UREDSKI PROSTOR?

Često zbog ključnih elemenata koji su potrebni za funkcioniranje svakog ureda, poput stolova, ormara, računalne opreme, aparata za kavu,… zanemarimo jedan, ali ne manje bitan detalj, a to su vizualni elementi na vratima, zidovima i staklenim stijenama uredskog prostora.

Upravo je brendiranje ureda točka na i, završna finesa koja će vaš ured podići na stepenicu više, osvježiti ga i učiniti atraktivnim i ugodnim ambijentom. Neovisno kojom veličinom ureda raspolažete ili koja je vaša djelatnost, svaki uredski prostor može se brendirati primjenom različitih materijala, poput 3D elemenata, zidnih grafika, folijama za staklene površine, slikama na platnu ili kaširanim slikama sa okvirima.

Koji materijal i koji vizual će biti odabran za brendiranje vašeg ureda ovisi o vrsti namještaja, bojama i materijalima koji su u samom prostoru, te o stilu i namjeni prostorija unutar ureda. Ponekad poduzeća ne ulaze u projekt brendiranja ureda jer to nije presudno za funkcioniranje biznisa, ali se nažalost zanemari činjenica koliko je vizualni identitet i lijepo uređen prostor važan djelatnicima i kakav dojam ćemo ostaviti na poslovne partnere i posjetitelje.

Ponekad se kod klijenata pojavi strah da ne unesu previše boje i vizualnih elemenata u prostor i ne naprave kontra efekt. Upravo zato se svi predloženi elementi prije izrade vizualiziraju, te klijent dobije pravi dojam o konačnom izgledu. Dok vizualiziramo u digitalnom svijetu sve se lako izmijeni prije nego se postavi na površine samog ureda. I zato sa olakšanjem možete krenuti u projekt brendiranja ureda jer efekt koji će te postići bit će višestruko koristan!

pjeskarena-folija-uredsko-staklo
imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER