UREĐENJE INTERIJERA MALOG UREDA

Brojne su mogućnosti uređenja interijera, a manji uredski prostori pravi su izazov jer zahtijevaju malo više kreativnosti i strpljivosti. Kako biste istaknuli svoj uredski prostor i privukli poglede, preporučamo vam da odaberete dojmljivu foto tapetu. Pri odabiru foto tapeta fokusirajte se na svjetilje tapete s rjeđim uzorkom ili odaberite efektan apstraktni motiv.

Prilikom uređivanja manjeg uredskog prostora glavni je cilj stvoriti dojam prostornosti i širine. Trebamo uzeti u obzir kvadraturu prostora te izbjegavati glomazni namještaj, žarke boje i foto tapete sa zbijenim printom kako ne bismo vizualno smanjili prostor. Ako želite vizualno povećati prostor birajte neutralne, hladne ili pastelne nijanse boja. Hladne i svijetle boje odlično reflektiraju svjetlost te zbog njih prostor izgleda veće nego što zapravo je.

Svoj poslovni prostor možete urediti u skladu s već poznatim stilovima ili se poigrati različitim komadima namještaja, bojama i teksturama. S obzirom na to da ćete svakodnevno boraviti u tom prostoru, on mora biti funkcionalan i prilagođen vama.

Uređenje interijera ureda može biti povezano s djelatnošću kojom se određena tvrtka bavi, a pojedine površine poželjno je iskoristiti za brendiranje. Kada se prostor uređuje u skladu s djelatnošću tvrtke često se koriste zidne grafike u koje se potom uklapaju željeni grafički elementi. Pojedine tvrtke svoje zidove oslikavaju s vlastitim uspjesima, vrijednostima ili motivacijskim porukama. 

Za uređivanje poslovnih prostora s mnogo staklenih površina vrlo su popularne pjeskarene folije. Pjeskarena folija može biti puna ili se od nje izrađuju elementi koji pristaju određenom prostoru. Osim modernog izgleda, ova folija također štiti od radoznalih pogleda vaših suradnika. 

Osim foto tapetama i zidnim grafikama svoj uredski prostor možete ukrasiti 3D logotipom vaše tvrtke ili zanimljivom slikom na platnu. 3D logotipovi poželjni su jer podižu svijest o brendu te stvaraju dojam profesionalnosti i profinjenosti.

Naš stručni tim s vama je od savjetovanja pa sve do montaže i završetka cjelokupnog projekta. Upravo će vaša kreativnost i naše usluge stvoriti idealno rješenje za vas.

Javite nam se i modernizirajte svoj poslovni prostor!

imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER