KAKO DO PRAVOG VIZUALA?

Odlučili ste zidove svojeg interijera uljepšati fotografijom, odabranim motivom ili citatom, ali niste sigurni koji materijal je potrebno odabrati da bi se uklopio u vaš ambijent.

Ono što je važno odrediti želite li prekriti cijeli zid odabranom slikom ili samo pojedine segmente?

Ako ste se odlučili za prekrivanje cijelog zida tapetom ili naljepnicom potrebno je znati da li se uređuje stambeni ili poslovni prostor.

Ako uređujete veću površinu zida stambenog prostora tapetom preporučamo vam samoljepljivu mat canvas fototapetu. Ona ima strukturu koja se idealno poklapa sa strukturom zida, te svojom canvas površinom ne odaje dojam naljepnice i PVC-a. Njezina samoljepljiva podloga omogućuje urednost prilikom montaže, te isto tako ne oštećuje zid nakon skidanja tapete.

Ukoliko se radi o brendiranju zidova poslovnog prostora i to prostora koji je izložen velikom broju prolaznika i korisnika, poput učionica tada preporučamo PVC mat zidnu naljepnica sa laminacijom.

Ako se poslovni prostor koristi kao uredski sa sobama za sastanke tada se koristi samoljepljiva blago strukturirana tapeta.

Kada ne želite cijeli zid prekrivati odabranim motivom nego samo pojedinačnim oblicima ili tekstom tada se preporuča konturno izrezivanje naljepnice koja se može izraditi na dva načina. Jedna opcija je da se određeni likovi printaju, te naknadno izrezuju po svojoj vanjskoj liniji, a druga opcija su oblici i tekstualni dijelovi izrađeni u jednoj odabranoj boji.

Za brendiranje vanjskih površina, poput izloga, potrebno je koristiti laminiranu PVC naljepnicu jer je ona otporna na vremenske utjecaje i zbog svoje laminacije zaštićena od mehaničkih oštećenja, a kod uređenje interijera preporuča se ukoliko je moguće koristiti canvas tapetu jer će se ona idealno uklopiti u svaki ambijent i stil uređenja.

Za sve savjete oko odabira materijala za vaš prostor obratite nam se na mail: info@vidime.hr

imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER