SLIKE ZA UREĐENJE UREDA

Ako se želite istaknuti i predstaviti klijentima kao profesionalni poduzetnik, obrtnik ili tvrtka morate zadovoljiti određene kriterije kako biste bili prepoznati i poželjni za suradnju. Važno je naglasiti da trebate brinuti o vlastitom imidžu što podrazumijeva konstantno pružanje kvalitetnih usluga svim klijentima. Ako su usluge koje pružate kvalitetne, ubrzo ćete biti prepoznati jer će vaš rad govoriti umjesto vas i na taj način ćete privući mnoštvo budućih korisnika.

Osim kvalitetne usluge važno je i stvaranje vizualnog identiteta tvrtke te atraktivno uređenje interijera vašeg poslovnog prostora. Brojne su mogućnosti uređenja prostora, a određene površine možete iskoristiti za uočljivu vizualnu promociju.

Unikatan dizajn interijera ostavlja odličan prvi dojam na sve posjetitelje i klijente te omogućuje vašim suradnicima da se u prostoru osjećaju ugodno. Osim što je funkcionalan i stvara dobru radnu atmosferu, vaš poslovni prostor može predstavljati vas i vaše usluge.

Tu u priču ulazi brand VIDIME koji će vam pomoći da uredite svoj poslovni prostor i zasigurno ostanete upamćeni. 

Pomno odabrana slika na platnu ili kaširani poster s okvirom upotpunit će svaki prostor. Na našem webshopu možete pregledati bazu fotografija i odabrati dimenzije koje su vam potrebne. 

Kaširani posteri imaju aluminijski okvir u crnoj, bijeloj i srebrnoj boji, a motivi na posteru mogu biti prilagođeni djelatnosti kojom se vaša tvrtka bavi. Navedeni posteri idealni su za urede i sobe za sastanke te na njih možete otisnuti različite motivacijske poruke, apstraktne grafike ili željene elemente.

Osim kaširanih postera u ponudi imamo i slike na platnu, zidne grafike i zanimljive foto tapete. Slike na platnu možete iskoristiti za uređenje dugih hodnika ili čekaonica te na njih možete otisnuti vrijednosti i uspjehe vaše tvrtke.

Cjelokupno uređenje interijera poslovnog prostora može, ali i ne mora biti usklađeno s djelatnošću kojom se bavite. Naposljetku, važno je da  je dizajn zaokružena priča prilagođena prostoru te da su korisnici prostora zadovoljni.

Javite nam se s originalnom idejom i istaknite se u mnoštvu!

imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER