SAMOLJEPLJIVA FOTO TAPETA

Uređenje zidova uredskog prostora nikad nije bilo jednostavnije i upravo zato treba iskoristiti samoljepljivu tapetu jer će te kreirati ugodan i zanimljiv interijer.

Samoljepljiva foto tapeta ima mat canvas strukturu, te upravo zbog toga nema efekt obične naljepnice iako je montaža jednostavna kao kod obične naljepnice. Samoljepljiva tapeta dolazi u trakama jednakih širina, a širine traka se određuju prema svakom projektu i širini zida koji se uređuje. Ukoliko zid nije ravan, te ima izbočenja moguće je širine traka prilagoditi, te je upravo zato važno svakom projektu uređenja zidova tapetama pristupiti sa posebnom pažnjom i uključiti profesionalce. 

Dizajn koji će biti na tapeti ovisi o željama klijenta, te tipu i namjeni prostora koji se uređuje. Ako uređujemo uredski prostor koji je isključivo namijenjen djelatnicima nije potrebno dizajn vezati uz brend i djelatnost tvrtke nego si možete dati oduška i unijeti motive koji će vam stvoriti ugodni boravak na radnom mjestu. To mogu biti motivi prirode, apstraktni motivi ili pattern pomoću kojih će te unijeti boju na zidove.

Ako uređujete sobu za sastanke ili prostor u kojem borave kupci i poslovni suradnici tada bi bilo dobro povezati dizajn tapete sa djelatnošću tvrtke iako nije isključivo jer poveznicu sa brendom možete napraviti i kroz gradijent boja i umetanjem loga ili slogana.

Da bi vam olakšali odabir dizajna za tapetu na raspolaganju vam je shop na linku: shop.vidime.hr gdje smo pripremili kategorije motiva, ali se uvijek možete poslužiti i našim search tabom na istom linku i unijeti bilo koju temu, te pretražiti cijelu bazu fotografija.

Osim same izrade foto tapeta nudimo uslugu savjetovanja, bazu dizajna, grafičku pripremu i montažu i tako smo projekt uređenja zidova učinili brzim i jednostavnim.

Želite li se sami okušati u montaži samoljepljive tapete, neće vam biti potrebno puno dodatnog materijala i alata poput ljepila nego malo strpljena i dodatne ruke. Samoljepljiva tapeta se postavlja sa preklopom od cca 1,5 cm, te uz svaku narudžbu dobijete upute u digitalnom i papirnatom obliku, a možete ih pronaći i na linku: https://shop.vidime.hr/upute-za-montazu

Odlučili ste krenuti u projekt uređenja uredskog ili poslovnog prostora slobodno nam se obratite za sve savjete i pitanja putem mail: info@vidime.hr ili na broj 01/7897-057

imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER