PROMOCIJA NA SAJMU!

Iskoristite svoje izlaganje na sajmu, privucite pažnju posjetitelja i osvježite svoj prostor grafikama na panelima.
 
Zašto je važno urediti sajamski prostor?
 
1. Prvi dojam – ostaviti snažan i pozitivan prvi dojam jer će utjecati na vaše pozicioniranje, te će vam omogućiti da dođete u direktni kontakt sa budućim kupcima.
 
2. Brza i jednostavna montaža – naljepnice koje koristimo za sajmove su pripremljene da ih mogu montirati svi bez obzira na dob i prethodno iskustvo. One imaju posebnu strukturu koja ne stvara mjehure od zraka, te se folija može ako pogriješite bez ikakvog oštećenja skinuti i ponovo postaviti. Ne trebaju vam montažeri, tako da nema dodatnih troškova. 
 
3. Brendiranje i prepoznatljivost – grafički dizajn koji će se prenijeti na sajamski prostor pomoći će posjetiteljima da se brže i lakše povežu sa vama, vašim uslugama i proizvodima. Zato je važno da se isti vizualni elementi provlače u svim vašim marketing aktivnostima.
 
4. Povećajte prodaju! – vizualno atraktivan i uređen prostor će privući više posjetitelja na vaš štand. Više posjetitelja – više prilika za prodaju!
 
5. Kreativnost – sajmovi oslobađaju maštovitost i kreativnost. Naš tim grafičara pomoći će vam ostvariti ideje, te ćemo vam preporučiti koje folije, na kojim površinama i kako iskoristiti na sajmu.
 
Neka vaš sajamski prostor postane atrakcija koja privlači poglede i nove klijente. Opremite se za uspjeh, kontaktirajte nas na: info@vidime.hr ili na 01/7897-057 i saznajte kako ćemo zajedno vašu viziju pretvoriti u stvarnost.
savjetujemo

Saznajte više i lako odaberite

roll-up banner
ROLL-UP BANNER
imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER