KAKO DO PRAVOG VIZUALA?

Da bi zidovi vašeg uredskog prostora disali zajedno sa vašom vizijom i kvalitetama na raspolaganju su različiti materijali koje ćemo odabrati prema veličini i stilu samog prostora.

Za ulazni prostor preporučamo izradu 3D logotipa koji će istaknuti profesionalnost i poslovni duh, a ako raspolažete sa većim ulaznim prostorom iskoristit ćemo ga da istaknemo vaše proizvode, usluge i kvalitete jer će te time ostaviti vrhunski prvi dojam.

Za isticanje proizvoda i kvaliteta možemo se poslužiti natpisima koji se izrađuju od konturno rezanih naljepnica ili fotografijama prikazanih na forex pločama koje prema želji možemo i uokviriti. Na taj način prostor će ostati otvoren jer nećemo cijelu površinu zida prekriti, ali ćemo postići efekt prvog dojma.

Sve staklene stijene unutar prostora brendirat ćemo, a istovremeno ćemo folijama stvoriti prostor diskrecije u onim prostorijama kojima je to potrebno, poput sobe za sastanke. Preporučamo da se staklene stijene ne prekrivaju cijele nego samo djelomično i to sa pjeskarenom folijom koja se može izrezivati u svim željenim oblicima, a istovremeno dozvoljava i print samog vizuala koji odiše vašim brendom.

Zidovi uredskog prostora trebaju biti ugodni zaposlenicima, te im osigurati učinkovitu i produktivnu radnu atmosferu i u njima nije ključno isticati sam brend. Oni mogu isticati vrijednosti i posebnosti samog tima, te njihove kvalitete na koje su ponosni. Možemo ih iskoristiti i urediti sa timskim fotografijama i slikama koje ste donijeli sa svojih teambuildinga ili zajedničkog slavlja zbog postignutih vrhunskih rezultata. Ovisno o veličini prostora mogu se koristiti fototapete, zidne naljepnice ili kaširani posteri sa aluminjskim okvirom.

Zajednička prostorija, poput kuhinje ili prostora za druženje može biti samo vaša, te je iskoristite za svoju kreativnost, ostavljanje poruka ili trenutnih osjećaja i za to će nam najbolje poslužiti folija koja svaki zid pretvara u ploču za pisanje kredom.

Svaki poslovni prostor ima dvostruku ulogu, da stvori ugodu našim kupcima i djelatnicima i da promovira vrijednosti, a to se postiže uređenjem zidova interijera.

imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER