KAKO DO PRAVOG VIZUALA?

Da bi se olakšao put do odabira pravog vizuala potrebno je upoznati se sa prostorom koji se uređuje, te sa konačnim efektom koji želimo dobiti.

Ako se radi o prodajnom prostoru on treba biti jedna vizualna cjelina, od izloga, ulaznog dijela do zidova interijera, te trebamo definirati koju poruku želimo prenijeti svojoj publici i posjetiteljima.

Da bi mogli zajedno sa vama izgraditi vizualni identitet trebamo se upoznati sa vašim proizvodima, uslugama, te posebnostima u odnosu na konkurenciju. Potrebno je istaknuti boje koje preferirate, boje koje su dio vašeg logotipa, te one koje će se najbolje uklopiti u sam prostor. Naš zadatak je vaše tekstualne poruke, fotografije i logotip uklopiti u vizualnu priču koja diše vašom osobnošću i kvalitetama.

Odabir fotografija olakšali smo vam našom nepresušnom ponudom motiva na linku: https://shop.vidime.hr/

U odabranu fotografiju uklopit ćemo vašu poruku i logo, te učiniti vaš poslovni prostor upečatljivim i jedinstvenim i olakšati vam put do dolaska vaše publike koja će se zbog ugodnog ambijenta uvijek sa oduševljenjem vračati.

Vizual koji smo stvorili jednostavnom prilagodbom možemo prenijeti na sve vaše površine i promotivne materijale, te će te zbog toga postati prepoznatljiv brend. Nakon prodajnog prostora vaš brend prenijet ćemo na vozila, te ih pretvoriti u nezaobilaznu putujuću reklamu.

Sa našim cjelovitim rješenjima, od savjetovanja, baze fotografija, grafičke pripreme do izrade i montaže put do vaše vizualne promocije učinit ćemo jednostavnim i cjenovno prihvatljivim.

imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER